تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه ترشی با میوه های پاییزی

image آموزش تهیه ترشی با میوه های پاییزی

نارنگی و پرتقال را پوست گرفته و پر پر کنید و با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی بدون این که آسیبی به بافت میوه ها برسد جدا کنید.

پره های پرتفال و نارنگی را مخلوط کرده و در شیشه ای تمیز بریزید.

این آب را همینطور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند و سپس اجازه دهید خنک شود.

در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری نمایید.

تکفارس آی آر

این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است.

ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود ۶ ماه تا ۱ سال است.

مواد لازم ترشی نارنگی و پرتقال

پرتقال ۱۰ عدد

نارنگی ۱۰ عدد

www.takfars.ir

سرکه ۲ پیمانه

چوب دارچین ۲ عدد

پودرمیخک یک دوم قاشق چایخوری

آب پرتقال و نارنگی یک پیمانه

شکر ۲ پیمانه

خواص ترشی نارنگی و پرتقال

مصرف ترشی نارنگی و پرتقال در وعده شام کمک می کند شب ها خواب ارام تری داشته باشید.

این ترشی خاصیت اشتها آور داشته و برای قلب و معده مفید است.

ویتامین ث، ویتامین آ و ویتامین ب موجود در این ترشی به تنظیم کارکرد قلب کمک می کند.

این ترشی به دفع سموم بدن کمک میکند.

تک فارس

پیشگیری از چسبندگی خون و تصلب شرائین

بهبود دستگاه گوارش

اگر از سرکه سیب برای تهیه ترشی استفاده کنید باعث کاهش قند خون می شود.

این ترشی جذب کربوهیدرات ها را کند کرده و مانع از افزایش ناگهانی قند خون بعد از غذا می شود در نتیجه پرخوری را کاهش داده و کمک می کند زمان بیشتری احساس سیری داشته باشید.

برای تهیه این ترشی میوه ها جوشانده نمی شوند بنابراین حداکثر خواص خود را حفظ می کنند.

خاصیت تخمیر شدگی ترشی ها به متعادل کردن اسید معده و باکتری های روده کمک می کند و باعث می شود بدن بتواند مواد مغذی بیشتری جذب کند.

مصرف متعادل ترشی به کاهش چربی خون کمک می کند.

در این مطلب طرز تهیه مربای نارنگی و نحوه پخت مارمالاد نارنگی را برای علاقمندان به تهیه انواع مربا و مارمادلاد به اشتراک خواهیم گذشت، که امیدواریم مورد پسندتان واقع گردد.

نارنگی سرشار از منیزیم، فسفر، کلسیم، ویتامین های C ،A ،B1 ،B2 و … می باشد و میوه ترش و شیرین با عطر و طعم عالی می باشد، که برای تهیه مربا و مارمالاد می توان از این میوه استفاده کرد. از این رو می توانید با دستور تهیه مربای نارنگی و دستور تهیه مارمالاد نارنگی آشنا شوید.

مربای نارنگی

T A K F A R S

مواد مورد نیاز برای تهیه مربای نارنگی عبارت است از

نارنگی/ یک کیلو

شکر/ یک کیلو

زعفران دم کشیده/ نصف استکان

وانیل/ به مقدار کمی

طرز تهیه مربای نارنگی

ابتدا نارنگی ها را بشویید، بعد از پوست گرفتن، آن ها را به صورت حبه حبه جدا کنید.

یک کیلو شکر را به همراه آب(به میزان کافی) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از به جوش آمدن آب، نارنگی های حبه حبه شده را به آن اضافه کنید، تا بپزد.

در ادامه طرز تهیه مربای نارنگی باید دقیقه ۱۰ بیش از برداشتن قابلمه از روی حرارت، وانیل و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید.

پس از پختن کامل نارنگی ها و غلظت پیدا کردن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

تک فارس www.takfars.ir

حال مربای نارنگی آماده شده است، پس از سرد شدن کامل مربا، آن را درون ظرف شیشه ای در بسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

مارمالاد نارنگی

مارمالاد نارنگی از جمله مارمالاد های خوش طعم و خوشمزه و لطیف می باشد و انواع شیرینی ها و دسرها و کیک ها را با آن تهیه و یا تزیین کرد و یا به عنوان صبحانه میل نمود. که براتی تهیه مارمالاد نارنگی به این مواد نیاز دارید

نارنگی بدون پوست/ یک کیلو

شکر/ یک کیلو

پودر ژلاتین/ یک و نیم ورق ژلاتین (یک قاشق چایخوری)

دستور تهیه مارمالاد نارنگی

پس از شستن و گرفتن پوست نارنگی ها، پوست دوم آن را نیز بگیرید. زیرا برای شفاف شدن نارنگی تنها باید از قسمت فیله نارنگی(قسمت گوشتی نارنگی) استفاده نمایید.

سپس فیله ها را داخل یک ظرف لعابی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و ظرف را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

در مرحله بعد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید.

تکفارس

سپس پودر ژلاتین را درون آب سرد(به میزان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری) حل کنید.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه، محلول پودر ژلاتین و آب را به مواد دیگر اضافه نمایید. بعد از ۵ دقیقه مارمالاد آمده می شود ومی توانید آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، مارمالاد نارنگی را داخل شیشه در بسته بریزید و درون یخچال نهگداری نمایید.

محصولات معتبر
محصولات معتبر