بهترین دستور پخت سوپ زعفران
هویج و پیاز را خرد کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ زعفرانی خوشمزه باید هویج ها را بشویید و پوست آن ها را جدا کنید. سپس هویج ها را به صورت نگینی خرد کنید. در ادامه پوست پیاز را جدا کنید و آن را نیز به صورت نگینی ریز خرد کنید.
پیاز و هویج را در روغن تفت دهید
در این مرحله از طرز تهیه سوپ زعفرانی مجلسی باید مقداری کره در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. در ادامه پیازهای خرد شده را اضافه کنید. برای چند دقیقه پیازها را تفت دهید و زمانی که سبک شدند، هویج ها را اضافه کنید.
تکفارس آی آر
مواد سوپ را ترکیب کنید
بعد از تفت دادن هویج باید چو پرک را بشویید و به قابلمه اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید، سپس استاک مرغ را به سوپ اضافه کنید. مواد را به خوبی مخلوط کنید و سپس مقداری زعفران دم کرده نیز اضافه کنید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید سوپ برای ۲ تا ۳ ساعت بپزد.
شیر را به سوپ اضافه کنید
در این مرحله از طرز تهیه سوپ جو زعفرانی صبر کنید تا سوپ برای چند ساعت بپزد و آماده شود، سپس شیر را در چند مرحله به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن شیر به سوپ باید آن را مدام هم بزنید. مقداری نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید. زمانی که همه مواد به خوبی با مواد سوپ ترکیب شدند، درب قابلمه را دوباره روی آن قرار دهید و صبر کنید تا سوپ به غلظت مناسب برسد.
سوپ را سرو کنید
www.takfars.ir
بعد از این که سوپ زعفرانی شما جا افتاد و آماده شد، می توانید مقداری قارچ را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس قارچ را به سوپ اضافه کنید. حدود ۲ دقیقه دیگر صبر کنید و بعد شعله گاز را خاموش کنید. می توانید این سوپ خوشمزه و خوش رنگ را در کنار نان تازه سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه سوپ زعفران با شیر
کره ۳۰ گرم
پیاز ۱ عدد
جو پرک ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
هویج ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته دار
شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
استاک مرغ ۳ لیوان فرانسوی دسته دار
قارچ به مقدار لازم
تک فارس
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم