تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز پخت ته چین با سبزیجات

image طرز پخت ته چین با سبزیجات

مواد لازم جهت تهیه ته چین سبزیجات

برنج ۲ پیمانه

ماست چکیده ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۲ عدد

تکفارس آی آر

محلول زعفران به مقدار دلخواه

نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

روغن به مقدار لازم

کدو ۱ عدد

هویج ۱ عدد

www.takfars.ir

پیاز ۱ عدد

ذرت و نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه

فلفل دلمه رنگی به دلخواه

قارچ ۱۰۰ گرم

آماده سازی پیاز

در اولین مرحله به سراغ آماده سازی مواد میانی ته چین روید.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، آن را به صورت خلالی خرد کنید.

درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای خلالی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

آماده سازی هویج

تک فارس

در دومین مرحله به سراغ هویج روید. آن را بشویید و پوست بگیرید.

هویج را با کمک چاقو به صورت نواری برش زنید.

شما می توانید مطابق با سلیقه غذایی خودتان هویج را رنده کنید.

هویج خرد شده را به پیازهای طلایی اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

مراحل تهیه ته چین سبزیجات

آماده سازی کدو

در مرحله سوم به سراغ کدو روید. آن را بشویید و پوست بگیرید.

کدو را به صورت نگینی یا خلالی برش زنید و به محتوای درون تابه اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا آب اضافی کدو گرفته و کدو نیز طلایی و برشته شود.

افزودن سایر سبزیجات

T A K F A R S

در مرحله چهارم فلفل دلمه رنگی را بشویید و نواری برش زنید.

قارچ ها را به همین ترتیب بشویید و برش زنید و به محتوای درون تابه اضافه کنید.

کمی تفت دهید تا همه سبزیجات حالت نیمه پخته به خود گیرند. حال ذرت و نخودفرنگی را به مواد درون تابه اضافه کنید.

مقداری نمک و فلفل سیاه به سبزیجات زنید و در حد مخلوط شدن به هم زنید.

مواد میانی ته چین شما آماده است، تابه را کنار گذارید تا کمی خنک شود سپس به سراغ آماده سازی سس ته چین روید.

آماده سازی سس ته چین

در پنجمین مرحله زرده های تخم مرغ را درون ظرف مناسبی بریزید.

ماست را به آن اضافه کنید، کمی نمک و محلول زعفران به آن بیفزایید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا یکدست و یکنواخت شوند.

آماده سازی برنج

در ششمین مرحله به سراغ آماده سازی برنج روید.

تک فارس www.takfars.ir

درون قابلمه مناسبی مقداری آب، نمک و روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش رسد.

حال برنج های خیسانده شده را به آب جوش اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه زمان دهید تا برنج ها نرم شوند.

سپس برنج ها را درون آبکش بریزید و کمی زمان دهید تا خنک شوند.

توجه داشته باشید که بافت دانه های برنج با هم متفاوت است و ممکن است این زمان برای شما کمتر یا بیشتر شود.

در تهیه ته چین باید دانه های برنج را کمی سفت تر یا اصطلاحاً زنده تر آبکش کنید؛ زیرا در زمان ترکیب کردن برنج با ترکیب ماست و زعفران، برنج رطوبت ماست را به خود جذب می کند و نرم تر می شود.

ترکیب برنج و مواد ماستی

در مرحله هفتم برنج و ترکیب ماستی که در مرحله قبل آماده کردید را با هم مخلوط کنید.

مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.

توجه داشته باشید که از به هم زدن زیاد مواد پرهیز کنید؛ زیرا موجب شکسته شدن دانه های برنج و شفته شدن ته چین شما می شود.

پختن ته چین

تکفارس

در هشتمین مرحله ته قابلمه تفلون را کمی روغن بریزید.

نیمی از مواد ترکیب برنج و ماستی را ته قابلمه بریزید و با پشت قاشق سطح مواد را صاف کنید.

حال از سبزیجات را روی مواد بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

توجه داشته باشید که مواد میانی باید از دیواره ها کمی فاصله گیرند تا در زمان پخت نسوزد.

حال نیمه دیگر مواد برنجی را روی آن بریزید و مجدد با پشت قاشق برنج را به خوبی صاف و یک دست کنید.

درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت گذارید و ۶۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا ته چین به خوبی بپزد.

برای اینکه مواد ته چین شما بوی زهم نگیرد بهتر است زعفران را به صورت پودری و خشک به ترکیب ماست و زرده تخم مرغ اضافه کنید و مواد را چند ساعتی استراحت دهید تا زعفران رنگ گیرد.

انتخاب سبزیجات در تهیه این ته چین کاملا سلیقه ای است و اگر هر کدام از سبزیجات مناسب ذائقتان نیست می توانید آن را حذف یا با سبزیجات مورد علاقتان جایگزین کنید.

به ازای هر پیمانه برنج ۱ زرده تخم مرغ باید استفاده شود.

به ازای هر پیمانه برنج ۱۰۰ گرم ماست محلی استفاده کنید، جالب است بدانید که ماست های ترش طعم بهتری به ته چین شما می دهند.

takfars.ir

می توانید برای پخت ته چین از فر نیز استفاده کنید.

محصولات معتبر
محصولات معتبر