آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز
۱٫ روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .
۲. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .
۳. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .
۴. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .
تکفارس آی آر
۵. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .
۶. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .
این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .
مواد لازم سوپ پیاز و سیب زمینی :
روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری
www.takfars.ir
سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۹۰۰ گرم
هویج , نگینی خرد شده : ۱ عدد
پیاز , خلال شده : ۲ عدد
سیر , له شده : ۲ حبه
عصاره سبزیجات : ۱ پیمانه
آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه
ماست ساده کم چرب : ۲۲۵ میلی لیتر
گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
تک فارس
گشنیز جهت تزیین : مقداری
خلال پوست پرتقال : مقداری