تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه رولت مجلسی با روش مخصوص

image آموزش تهیه رولت مجلسی با روش مخصوص

هم زدن سفیده تخم مرغ

در تهیه رولت از نوع خامه ای بهتر است از تخم مرغ های به دمای محیط رسیده استفاده کنید. ابتدا زرده ها و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده تخم مرغ و نصف شکر را با دور تند هم زن به قدری بزنید تا سفیده کاملاً پفکی شود. به حدی به هم بزنید که وقتی ظرف را برمی گردانید، سفیده از ظرف جدا نشود.

هم زدن زرده تخم مرغ با وانیل

زرده های تخم مرغ را با وانیل،نصف باقی مانده ی شکر، اسانس دل خواه و آب جوش به مدت سه دقیقه با هم زن بزنید، تا کاملاً کرم رنگ و کش دار شود.

تکفارس آی آر

نکته ای که در این مرحله به آن می توان اشاره کرد نحوه استفاده از انواع طعم دهنده ها با توجه به سلیقه شماست. شما می تونید از دارچین، هل، پودر کاکائو یا در حد یک تا دو قاشق از آب میوه دل خواهتان (مانند پرتقال، نارنگی یا هر نوع میوه دیگری) برای طعم دار کردن رولتتون استفاده کنید. به طبع این بخش کاملاً سلیقه ای است و بیشتر به زمان در اختیار شما بستگی دارد.

الک کردن آرد

حالا آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم. این کار باعث می شود تا آرد سبک شده و بافت کیک خیلی نازک تر و لطیف تر شود.

نکته: با توجه به ضخامت نازک رولت ها که برای رول کردن اون خیلی مهمه، حتماً آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.

اضافه کردن آرد به زرده تخم مرغ هم زده

www.takfars.ir

آرد و بیکینگ پودر را به زرده ها اضافه می کنیم و به صورت دورانی در حدی که با هم مخلوط شوند مواد را هم می زنیم. زمانی که با هم یکدست میکس شدند، سفیده ها را اضافه می کنیم. در ادامه با لیسک به همان شکل دورانی به آرامی (باز در حد مخلوط شدن) به هم می زنیم.

نکته: توی این مرحله مواد رو زیاد به هم نزنید. این کار باعث می شه پف سفیده از بین برود و مواد آبکی شود. پس حتماً به آرامی و تنها در یک جهت مواد رو به هم بزنید.

ریختن مواد روی کاغذ روغنی و گذاشتن در فر

ته سینی فر را با کاغذ روغنی کاور کنید و مواد را به آرامی روی کاغذ روغنی بریزید. با کمک لیسک سطح مواد را صاف کنید؛ دقت داشته باشید مواد با قطر یکسان ته سینی پهن و صاف شود، چون اگر جایی از مواد نازک تر یا ضخیم تر باشد در حین پخت یا می سوزد یا مغز پخت نمی شود.

در اصول پخت کیک، فر حتماً باید از قبل گرم شده باشد. این امر با مدت زمان پخت و پف کردن کیک رابطه مستقیم دارد. حالا سینی فر را در طبقه سوم با حرارت ۲۳۰ درجه، مدت زمان تقریبی بین هفت تا ده دقیقه قرار می دهیم تا کیک نازک ما پخته شود.

نحوه پخت فر را روی حرارت بالا و پایین قرار دادیم، قطعاً اندازه و تعداد طبقات و نحوه های پخت در فرهای مختلف متفاوت هستند. موضوعی کاملاً تجربی که به شناخت شما از پخت مواد در فر بازمی گردد. اما در تمامی حالت ها جدا از نوع فر، شما می توانید با بررسی مدام، از پخت رولت خود اطمینان حاصل کنید. دائماً رولت را بررسی کنید و پیش از آن که بیش از حد خشک شود یا بسوزد آن را از فر خارج کنید. با توجه به قطر کم این کیک اسفنجی امکان سوختن آن زیاد است پس اگر برای اولین بار پخت رولت خامه ای را تجربه می کنید حتماً در این مرحله وسواس بیشتری به خرج دهید.

نکته: به محض خارج کردن کیک به آرامی اون رو رول کنید. در این مرحله سرعت عمل داشتن برایمان بسیار مهم است. زمانی که کیک را از فر خارج کردید به آرامی با کمک دست کش یا دستمال نخی آشپزخانه، شروع به رول کردن کیک رولت کنید و بعد زمان دهید تا کیک خنک شود. در این کار وسواس به خرج دهید زیرا اگر کیک خنک شود ممکن است بافت آن شکننده شود و بعد به صورت یک دست قابل رول کردن نباشد. پس تا زمانی که داغ است این مرحله را انجام می دهیم تا رولت خوش فرم تر و زیباتری داشته باشیم.

ریختن خامه روی نان رولت و رول کردن مجدد نان

حال زمانی که رولت کاملاً خنک شد به آرامی کاغذ روغنی را از آن جدا کرده و خامه فرم گرفته قنادی را با لیسک روی سطح آن به صورت یکنواخت پهن می کنیم.

نکته: در این مرحله رولت باید کاملاً خنک شده باشد. چون اگر هنوز حتی مقداری گرم باشد، زمانی که خامه را روی سطح آن پهن می کنید خامه آب می شود و کل زحمات شما از بین می رود.

تک فارس

در این مرحله با توجه به ذائقه شخصی خودتان یا مهمان هاتون، می تونید پودر دارچین یا تکه های کوچک اسلایس شده میوه، یا مغزهای مختلف را روی سطح خامه ریخته و به آرامی (از همان جهت قبل) شروع به رول کردن کنید.

رولت لذیذ و جذاب ما به همین راحتی به پایان رسید. بهتر است چند ساعتی درون یخچال بماند تا رطوبت خامه به کیک منتقل شود و بافت رولت نرم تر شود.

تزئین رولت با خامه و شکلات

برای تزیین سطح رولت می توان از شکلات مایع یا خامه فرم گرفته، حتی میوه های دل خواه کمک گرفت. این بخش کاملاً سلیقه ای است. امیدواریم که از دستور نوستالژی و پرخاطره امروز ما خوشتون اومده باشه و حتماً امتحانش کنید، قطعاً شما هم از طعم آشنا و خوبش سیر نمی شید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه رولت خامه ای:

تخم مرغ چهار عدد

آرد یک پیمانه

شکر نصف پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

وانیل یک دوم قاشق چای خوری

T A K F A R S

اسانس به دلخواه

آب جوش پنج قاشق غذا خوری

خامه قنادی پانصد گرم

محصولات معتبر
محصولات معتبر