تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

چکار کنید تا کیک خانگی پف کند

image چکار کنید تا کیک خانگی پف کند

درِ فر را حین پخت نباید به هیچ وجه باز کرد چون پف کیک یا شیرینی می خوابد.

برای اسفنجی شدن و پف کردن کیک، آرد کیک یا شیرینی را باید حداقل سه بار الک کنید.

بکینگ پودر را هم، هر مقدار در دستور کیک هست، به آرد اضافه و بعد آن را الک کنید.

برای آماده کردن کیک، زرده و سفیده تخم مرغ را کاملا از یکدیگر جدا کنید (دقت کنید حتی یک قطره از زرده نباید داخل سفیده بریزد وگرنه سفیده پف نمی کند)

تکفارس آی آر

بعد سفیده را با همزن برقی داخل ظرف پلاستیکی یا شیشه ای آن قدر هم بزنید که کاملا پف کند و اگر ظرف را کج کنید، نریزد.

برای این که سفیده بهتر پف کند، حدود یک سوم از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.

زرده تخم مرغ و شکر را باید با همزن خوب بزنید تا رنگ زردی زرده گرفته و سفید شود. حدود ۲ تا۳ دقیقه طول می کشد که این اتفاق بیفتد.

سعی کنید همه مواد کیک را چه با همزن و چه با قاشق در یک جهت بزنید بنابراین یک جهت را مشخص کنید؛ مثلا در جهت عقربه های ساعت و همه مواد کیک را تا آخر در همان جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

همیشه شیر، ماست، کره و تخم مرغ باید به دمای محیط برسند بعد آن ها را به کیک خود اضافه کنید.

www.takfars.ir

محصولات معتبر
محصولات معتبر