تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز تهیه باقلاقاتق به روش اصلی

image طرز تهیه باقلاقاتق به روش اصلی

مواد لازم برای ۴ نفر

پاچ باقلا یا باقلا کشاورزی ۴۰۰ گرم

شوید خشک ۳ قاشق غذا خوری

کره ۶۰ گرم

تکفارس آی آر

سیر ۵ حبه

تخم مرغ ۲ عدد

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

www.takfars.ir

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول (رنده کردن سیر)

طرز تهیه باقلا قاتق رو با پوست گرفتن سیر شروع کنید و با استفاده از رنده، سیر رو با رنده ریز داخل یه کاسه رنده کنید و کنار بزارید. در ادامه یه قابلمه مناسب برای پخت غذا روی حرارت ملایم بزارید و کره رو بهش اضافه کنید.

مرحله دوم (تفت دادن سیر)

بعد از آب شدن کره، سیر رنده شده رو داخل قابلمه بریزید و به آرامی تفت بدید. یادتون باشه سیر به سرعت میسوزه و نیاز به تفت دادن زیاد نداره و فقط کافیه عطر و بوی سیر بلند شه.

مرحله سوم (اضافه کردن باقلا و ادویه)

روند آماده سازی مواد اولیه باقلا قاتق رو با اضافه کردن پاچ باقلا بعد از تفت خوردن سیر به قابلمه ادامه بدید و شروع کنید به تفت دادن و سپس برای طعم دادن به مواد، به مقدار گفته شده زردچوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.

مرحله چهارم (اضافه کردن شوید)

به خوبی مواد رو هم بزنید تا ادویه به خورد باقلا و سیر بره و با هم ترکیب بشن و سپس، شوید خشک رو هم داخل قابلمه بریزید و مواد رو هم بزنید و به خوبی تفت بدید تا شوید هم آماده بشه.

تک فارس

مرحله پنجم (ریختن آب داخل قابلمه)

برای درست شدن این خورشت، به اندازه ای آب داخل قابلمه بریزید که روی مواد رو بپوشونه. بهتره تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح مواد داخل قابلمه آب اضافه کنید و سپس درب قابلمه رو ببندید و اجازه بدید خورشت به آرامی پخته بشه.

مرحله ششم (شکستن تخم مرغ داخل قابلمه)

باقلا قاتق از جمله خورشت هایی محسوب میشه که باید به صورت کم آب سرو بشه. در ادامه بعد از کشیده شدن آب خورشت، و زمانی که روغن انداخت، تخم مرغ ها رو داخل قابلمه بشکنید و صبر کنید به خوبی سفت و پخته بشن.

مرحله هفتم (آماده شدن غذا)

یادتون باشه که اصلا تخم مرغ ها رو هم نزنید. حالا زمانی که تخم مرغ ها پخته شدن و غذا لعابدار شد، یعنی باقلا قات خوشمزه ای که پختید آماده شده و میتونید این خورش لذیذ رو به همراه کته و ترشی نوش جان کنید.

نکات تکمیلی

در صورتی که به تخم اردک دسترسی ندارید، از تخم مرغ برای د رست کردن این غذا استفاده کنید.

یادتون باشه که بعد از شکستن تخم مرغ ها داخل قابلمه، اصلا اون ها رو هم نزنید.

در صورتی که از باقلا خشک استافده میکنید، از شب قبل باقلا ها رو بزارید تا خیس بخوره.

T A K F A R S

سیر رو زیاد از حد تفت ندید، چون زود میسوزه.

شوید رو هم زیاد تفت ندید، چون به سرعت میسوزه و باعث میشه غذا بدمزه بشه.

محصولات معتبر
محصولات معتبر