تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت ناگت مرغ رستورانی

image آموزش پخت ناگت مرغ رستورانی

مواد لازم

سینه مرغ دو عدد

سیر دو حبه

ادویه برای ناگت: نمک، فلفل، پاپریکا، پودر پیاز، آویشن

تکفارس آی آر

آرد یک لیوان

بیکینگ پودر ۱ ق غ

آب گازدار یا ماءالشعیر یک و نیم لیوان

ادویه داخل آرد: نمک، فلفل سیاه، جوز هندی

طرز تهیه

www.takfars.ir

ابتدا سینه مرغ ها را به قطعات کوچک و یک اندازه خرد کنید.

سیر را رنده کنید و به سینه مرغ ها اضافه کنید.

ادویه های مورد نظر خود را به سینه مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

آب گازدار یا ماءالشعیر را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه روان و یکدست حاصل شود.

سینه مرغ های آغشته به ادویه را در مایه آرد بغلتانید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.

یک تابه گود را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.

زمانی که روغن داغ شد، ناگت های مرغ را داخل روغن سرخ کنید.

زمانی که ناگت ها طلایی رنگ شدند، از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

ناگت های مرغ را سرو کنید.

تک فارس

نکات مهم

برای اینکه ناگت های مرغ شما خوشمزه تر شوند، بهتر است از سینه مرغ بدون پوست استفاده کنید.

اگر می خواهید ناگت های مرغ شما تردتر شوند، می توانید به مایه آرد یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید.

برای اینکه ناگت های مرغ شما هنگام سرخ شدن از هم نپاشند، بهتر است آن ها را در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزنند و سپس سرخ کنید.

فوت و فن ها

برای اینکه ناگت های مرغ شما رنگ بهتری داشته باشند، می توانید قبل از سرخ کردن، آن ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

اگر می خواهید ناگت های مرغ شما طعم و مزه متفاوتی داشته باشند، می توانید از ادویه های دیگری مانند پودر کاری، پودر زنجبیل یا پودر زیره نیز استفاده کنید.

محصولات معتبر
محصولات معتبر