فوت و فن پخت کباب کوبیده حرفه ای
معمولا برای تهیه کباب سیخی از گوشت گوسفند با چربی بیشتر (قلوه گاه) استفاده می شود.
انتخاب گوشت تازه و کم چرب برای پخت کباب کوبیده بسیار مهم است. گوشت چرب ممکن است باعث ترشح چربی زیاد در زمان پخت شود و کباب را خیلی چرب کند.
استفاده از ادویه های مناسب برای طعم دهی به کباب کوبیده نیز مهم است. ادویه های معمول شامل پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زرشک هستند. می توانید به طعم خود اضافه کنید.
برای حفظ رطوبت کباب، می توانید از پیاز رنده شده استفاده کنید. پیاز رطوبت را در داخل کباب نگه می دارد و از خشک شدن آن جلوگیری می کند. *قبل از پخت کباب، بهتر است مخلوط را در یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید. این کار باعث می شود تا طعم و ادویه ها بهتر جذب شوند و کباب خوشمزه تر شود.
تکفارس آی آر
هنگام پخت کباب، از آتش ملایم استفاده کنید تا گوشت درست پخت شود و از سوختن آن جلوگیری شود.
می توانید از روغن زیتون برای پخت کباب استفاده کنید تا طعم و عطر خوبی به آن بدهد.
بهتر است نمک را در مراحل آخر به کباب اضافه کنید.
گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا بافت آن له شود و هنگامی که ورز می دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.
برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.
www.takfars.ir
گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی افتد.
اگر بین آماده کردن سیخ ها و پختن آن فاصله ای می افتد بهتر است سیخ های کباب را در جای سرد قرار دهید.
قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ ها را بگیرید.