آموزش پخت ماکارونی با بادمجان
بادمجانها را نازک و طولی ورقه ورقه کرده و با نمک و فلفل مزهدار کنید، بعد با روغن کمی تفت دهید تا دو طرف آن طلایی شود.ماکارونی را در یک قابلمه آب جوش بریزید تا نرم شود، بعد آبکش کنید.
یک ورق بادمجان را روی سطحی پهن کنید. تعدادی از رشتهها را بردارید و مانند شکل تا کنید، بعد ماکارونیهای تا شده را روی بادمجان گذاشته و شروع کنید به لوله کردن بادمجان و با خلال دندان لبههای آن را محکم کنید.همه بادمجانها را به همین صورت همراه با رشتهها لوله کنید. روی لبه را کمی پنیر و تکهای فلفل دلمهای یا زیتون بگذارید.
در ظرف مورد نظر کمی سس سالسا بریزید و بادمجانها را روی آن بچینید. ظرف را به مدت ده دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا غذا آماده شود.
سس سالسا: مقداری روغن مایع در تابه بریزید و پیاز را کمی تفت دهید تا سبک شود، بعد سیر ساتوری شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.حالا فلفل دلمهای ساتوری شده را بیفزایید، بعد پوست گوجه را بگیرید و آن را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
تکفارس آی آر
مواد را حدود ۲۵-۲۰ دقیقه تفت بدهید تا گوجه نرم شود. سرکه، رب، فلفل قرمز، پودر اورگانو و نمک را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از خاموش کردن حرارت، روغن زیتون را هم به سس اضافه کرده ، مخلوط کنید.
مواد لازم:
بادمجان ۲ عدد
سس سالسا ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
www.takfars.ir
ماکارونی رشته ای ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زیتون حلقه ای به مقدار لازم
خلال چوبی به تعداد لازم
فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
پنیر رنده شده به مقدار لازم
مواد سس :
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ساطوری شده ۳ حبه
روغن مایع ۲ قاشق سوپ خوری
تک فارس
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درشت ریزخردشده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ریزخردشده ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
پودر اورگانو ۱/۲ قاشق چای خوری