آموزش تهیه سالاد با اسفناج
اسفناج را درشت خرد کنید. یکی از هویج ها را نیم پز کرده و حلقه حلقه خرد کنید. هویج دیگر را خام رنده کنید. پیاز را پوست کنده و خلالی خرد کنید. گردو را بکوبید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سرکه و روغن زیتون را مخلوط کرده و در ظرف سالاد بریزید. پنیر پارمزان را روی سالاد بپاشید.
مواد لازم
اسفناج تازه » ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم، شسته شده
هویج » ۲ عدد
تکفارس آی آر
پیاز قرمز » یک عدد
گردو » ۱۰۰ گرم
جوانه ی ماش » ۲ پیمانه
نمک و فلفل » به مقدار لازم
سرکه ی بالزامیک » یک چهارم پیمانه
www.takfars.ir
روغن زیتون » ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پارمزان » یک پیمانه