تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه سالاد با اسفناج

image آموزش تهیه سالاد با اسفناج

اسفناج را درشت خرد کنید. یکی از هویج ها را نیم پز کرده و حلقه حلقه خرد کنید. هویج دیگر را خام رنده کنید. پیاز را پوست کنده و خلالی خرد کنید. گردو را بکوبید. تمام مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سرکه و روغن زیتون را مخلوط کرده و در ظرف سالاد بریزید. پنیر پارمزان را روی سالاد بپاشید.

مواد لازم

اسفناج تازه » ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم، شسته شده

هویج » ۲ عدد

تکفارس آی آر

پیاز قرمز » یک عدد

گردو » ۱۰۰ گرم

جوانه ی ماش » ۲ پیمانه

نمک و فلفل » به مقدار لازم

سرکه ی بالزامیک » یک چهارم پیمانه

www.takfars.ir

روغن زیتون » ۳ قاشق سوپخوری

پنیر پارمزان » یک پیمانه

محصولات معتبر
محصولات معتبر