تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت قلیه ماهی خورشتی

image آموزش پخت قلیه ماهی خورشتی

طرز تهیه قلیه ماهی

تمر هندی را درون آب قرار دهید. اجازه بدید یک ساعت در آب بخیسد. بعد از این یک ساعت، با پشت قاشق یا حتی دست تمر هندی را له کنید و از صافی رد کنید تا هسته های آن گرفته شود.

ماهی ها را در نمک، فلفل و ادویه مخصوص قلیه ماهی مزه دار کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت در همین حالت بماند.

یک قابلمه کوچک بردارید، پیازها را نگینی خرد کنید و تفت دهید. قبل از اینکه پیازها کاملا سرخ شوند، سبزی قلیه ماهی را، که از قبل کاملا خرد شده اند، به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید. این بار باید کامل و عالی تفت بخورد.

تکفارس آی آر

بعد از تفت دادن سبزی، هر پنج حبه سیر را له کنید یا خیلی خیلی ریز خرد کنید. بعد به سبزی اضافه کنید.

ادویه های اصلی یعنی زردچوبه، نمک، فلفل قرمز و همچنین ادویه قلیه را اضافه کنید.

ماهی ها را سرخ کنید. بعد به مخلوط سبزی اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

تمر هندی که از قبل تدارک دیده اید را اضافه کنید. بعد از اضافه کردن این عصاره، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان نیاز است تا قلیه با حرارت ملایم بجوشد و به خوبی جا بیافتد.

این غذا را می توانید به همراه ترشی و برنج سرو کنید.

www.takfars.ir

نکته مهم: هیچ وقت در حین پخت ماهی درب قابلمه را کامل نبندید. زیرا ماهی به شدت نرم می شود و تکه تکه می شود.

مواد مورد نیاز جهت تهیه قلیه ماهی

ماهی (هامور،شیر، سنگسر، زبیده)به مقدار دلخواه

سبزی قلیه ماهی گشنیز ۴۰۰ گرم و شنبلیله ۵ گرم

سیر ۵ حبه پیاز ۱ عدد تمبر هندی ۱۰۰ گرم نمک، فلفل قرمز، پودر دانه گشنیز، ادویه مخصوص قلیه ماهی به مقدار لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر