تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت عدسی مخصوص سفره خانه ای

image آموزش پخت عدسی مخصوص سفره خانه ای

عدس را بشویید و در آب جوش به مدت دو ساعت خیس کنید تا نرم شود.

تفت دادن پیاز و سیر

پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن داغ تفت دهید تا سبک شوند و رنگی طلایی بگیرند.

افزودن ادویه ها

تکفارس آی آر

زردچوبه، نمک و فلفل را به پیاز و سیر تفت دهیده اضافه کنید و هم بزنید.

تفت دادن سیب زمینی و رب

سیب زمینی ها را به مواد تفت داده اضافه کرده و کمی تفت دهید.

سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تا زمانی که بوی خامی رب از بین برود، تفت دهید.

ترکیب مواد

www.takfars.ir

عدس آب کش شده را به مواد تفت داده اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

پخت نهایی

غذای عدسی را بگذارید تا در حرارت ملایم به مدت زمانی کامل بپزد و عدس و سیب زمینی نرم شوند.

اگر می خواهید از قارچ استفاده کنید، آنها را نیز به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

سرو و تزئین

در هنگام سرو، می توانید با آبلیمو و روغن زیتون طعم دلخواه به غذا اضافه کنید.

اگر دوست دارید طعم تندی به غذا دهید، می توانید با افزودن فلفل قرمز یا چیلی پودر، آن را تندتر کنید.

عدس را چه برای عدسی و چه برای عدس پلو، اگر ۲۴ ساعت قبل از پختن آن با مقداری آب خیس کنید در موقع پخته شدن عدس رنگ آن تیره نمی شود و نفخ آن نیز گرفته می شود.

اگر عدسی بسیار شور شد می توانید به آن سیب زمینی اضافه کنید.

اگر در هنگام طبخ عدسی آب آن به اتمام رسید حتما به آن آب جوش اضافه کنید.

تک فارس

می توانید به عدسی آب لیمو نیز و زیره اضافه کنید.

شما می توانید سیب زمینی ها را بپزید و بعد خرد کنید یا سیب زمینی ها را به صورت خام خرد کرده و داخل موادتان بریزید تا بپزند.

حتی می توانید سیب زمینی های پخته شده را له کرده و بعد به موادتان اضافه کنید تا عدسی شما لعاب خوبی داشته باشد.

اگر عدس های شما دیرپز هستند آن ها را یا از چند ساعت قبل خیس کرده یا در زودپز نیم پز کنید.

شما می توانید کمی قارچ را خرد کرده و به عدسی اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند تا عدسی شما خوشمزه تر شود.

در صورت تمایل، کمی گوشت چرخ کرده، پیاز، رب و کمی ادویه را با هم تفت داده و به عدسی خود اضافه کنید تا طعم لذیذ تری پیدا کند و روی عدسی خود را هم با این مواد می توانید تزئین کنید.

از آب گوشت، قلم یا گوشت ریش شده هم می توانید استفاده کنید.

در انتها وقتی عدسی را سرو کردید و می خواهید میل کنید آبلیموی تازه یا آبغوره به آن اضافه کنید تا خوشمزه تر شود. البته اینکه با کدام عدسیتان را میل کنید به ذائقه ی شما بستگی دارد.

روی عدسی تان را حتی با کمی کشک، خامه یا ماست هم می توانید تزئین کنید فقط اجازه دهید تا عدسیتان سرد شود و رویه ی خود را بگیرد تا تزئینتان خراب نشود.

مواد لازم برای تهیه عدسی

T A K F A R S

عدس ۲ پیمانه

سیب زمینی ۱ عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

روغن ۱ قاشق غذا خوری رب ۲ قاشق غذاخوری پیاز و سیر ۱ عدد

محصولات معتبر
محصولات معتبر