تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش درست کردن لواشک تازه و خانگی

image آموزش درست کردن لواشک تازه و خانگی

مواد مورد نیاز جهت تهیه لواشک سیب

سیب به مقدار دلخواه

آب ۱ پیمانه

نمک و شکر به مقدار لازم

تکفارس آی آر

طرز تهیه لواشک سیب خانگی

در تهیه این لواشک انتخاب طعم آن به سلیقه شما بستگی دارد، اگر می خواهید لواشکی با طعم ملس رو به شیرین داشته باشید می توانید با مقدار دل خواه شکر طعم لواشکتان را تنظیم کنید.

اگر از سیب های ترش استفاده می کنید می توانید برای خوش طعم تر شدن لواشک مقداری نمک به آن بیفزایید.

آماده سازی سیب

در اولین مرحله به سراغ سیب ها روید، آن ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید.

www.takfars.ir

حال تمام هسته ها و شاخه چسبیده به میوه را از آن جدا کنید و میوه را به ابعاد کوچک تری برش بزنید.

پختن سیب

میوه های خرد شده را درون قابلمه مناسبی که به راحتی فضا برای پخته شدن داشته باشند، بریزید.

مقدار کمی نمک یا شکر (یا ترکیبی از هر دو) به سیب ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

حال آب را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بینید.

زمان دهید تا میوه ها به خوبی پخته شوند و آب اضافی آن ها خارج شود.

معمولاً سیب ها بافت نرمی دارند و حدود ۳۰-۶۰ دقیقه به خوبی می پزند.

پس از زمان اعلام شده بافت میوه را بررسی کنید اگر به مقدار کافی پخته شده بود.

حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و کمی منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه خنک شود.

پوره کردن سیب

تک فارس

در مرحله سوم به کمک گوش کوب برقی، میکسر یا مخلوط کن میوه های پخته شده را به خوبی له کنید تا بافتی یک نواخت و یک دست حاصل شود.

پهن کردن لواشک

در چهارمین مرحله کف سینی با ابعاد مناسب را با کمک روغن مایع، اندکی چرب کنید.

حال از محتوای پخته و پوره شده میوه در سینی بریزید.

به کمک قاشق روی سطح مواد را صاف کنید.

توجه داشته باشید که هرچقدر مواد را نازک تر بریزید لواشک زمان کمتری برای خشک شدن نیاز دارد.

پس از پهن کردن مواد، سینی را به مدت ۲۴ ساعت در مقابل نور مستقیم خورشید قرار دهید تا لواشک به خوبی خشک شود.

اگر در شهرهای شمالی یا مرطوب هستید برای خشک کردن لواشک می توانید از باد کولر یا پنکه کمک بگیرید.

توجه داشته باشید که نسبت به ضخامت لواشک و مدت زمان قرارگرفتن سینی در آفتاب ممکن است زمان کمتر یا بیشتری برای خشک شدن لواشک نیاز داشته باشید.

حتماً لواشک را بررسی کنید و از خشک شدن آن اطمینان حاصل کنید و بعد آن را جمع آوری کنید.

T A K F A R S

وجود اندکی رطوبت در لواشک باعث خراب شدن و کپک زدن آن می شود.

پس از خشک شدن لواشک آن را درون پلاستیک یا ظرف درب دار مناسبی قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

به همین راحتی و با طی کردن چهار مرحله بسیار ساده لواشک های بهداشتی و خوشمزه شما آماده نوش جان کردن است.

شما می توانید از ترکیب هر میوه دیگری که مناسب با ذائقتان است و با طعم سیب سازگاری دارد در تهیه این لواشک استفاده کنید.

حتما پوست سیب را بگیرید، زیرا پوست میوه زمان پخت را بیشتر می کند و در مرحله پوره کردن به خوبی له نمی شود، در نتیجه لواشکتان ظاهر زیبایی به خود نمی گیرد.

حتماً از میوه های مرغوب و خوش طعم استفاده کنید، اگر میوه ها خرابی دارند آن قسمت را جدا کنید.

لواشک های خانگی کاملاً ارگانیک و بدون مواد نگهدارنده یا طعم دهنده های صنعتی هستند به همین دلیل طعم میوه مستقیماً در طعم نهایی لواشک شما تأثیرگذار است.

اگر گوش کوب برقی یا میکسر در دسترس ندارید، می توانید پس از پخت میوه ها را با گوش کوب دستی له کنید.

حتما بعد از خشک شدن میوه ها را در یخچال نگه داری کنید تا از کپک زدن و خراب شدن آن جلوگیری شود.

می توانید لواشک ها را روی کاغذروغنی یا پلاستیک پهن و خشک کنید.

تک فارس www.takfars.ir

میتوانید پس از خشک شدن روی لواشک ها کمی رب انار بزنید و آن ها را رول کنید.

برای ترش شدن لواشک سیب می توانید در انتهای پخت به آن کمی جوهرلیمو اضافه کنید.

می توانید لواشک را در فر (برقی، گازی) خشک کنید.

برای جداکردن هسته و شاخه سیب، می توانید از هسته گیر سیب کمک بگیرید، تا سرعت کار شما بالا رود.

محصولات معتبر
محصولات معتبر