آموزش پخت غذای محلی پلو مرغ طالقان
مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید تا کمی آب داشته باشد. استخوان های مرغ را بگیرید. سیب، به و سیب زمینی را پوست بگیرید و یا به را با پوست به شکل دلخواه خرد کنید. برنج را با آب مرغ و کمی آب و نمک به صورت کته بپزید. قبل از دم کشیدن کته، ته یک قابلمه را چرب کنید و سیب، به و سیب زمینی خرد شده را را کف آن بچینید. مقداری از کته دم نکشیده را با کمی زعفران مخلوط کرده و روی به، سیب و سیب زمینی بریزید. بقیه ی کته و مرغ را روی آن بریزید و با قاشق برنج را فشار دهید و بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده، روی آن کمی روغن حیوانی داده و سرو کنید.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
مرغ » ۴ تکه
پیاز » ۱ عدد
تکفارس آی آر
نمک و فلفل » به میزان لازم
سیب » ۱ تا ۲ عدد
به » ۱ عدد
سیب زمینی » ۱ عدد
برنج باسماتی » ۱ پیمانه(یا ۲ پیمانه ایرانی)
www.takfars.ir
آب مرغ » به مقدار لازم، برای تهیه کته
زعفران » مقداری
روغن حیوانی » به میزان لازم