تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت غذای محلی پلو مرغ طالقان

image آموزش پخت غذای محلی پلو مرغ طالقان

مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید تا کمی آب داشته باشد. استخوان های مرغ را بگیرید. سیب، به و سیب زمینی را پوست بگیرید و یا به را با پوست به شکل دلخواه خرد کنید. برنج را با آب مرغ و کمی آب و نمک به صورت کته بپزید. قبل از دم کشیدن کته، ته یک قابلمه را چرب کنید و سیب، به و سیب زمینی خرد شده را را کف آن بچینید. مقداری از کته دم نکشیده را با کمی زعفران مخلوط کرده و روی به، سیب و سیب زمینی بریزید. بقیه ی کته و مرغ را روی آن بریزید و با قاشق برنج را فشار دهید و بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده، روی آن کمی روغن حیوانی داده و سرو کنید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

مرغ » ۴ تکه

پیاز » ۱ عدد

تکفارس آی آر

نمک و فلفل » به میزان لازم

سیب » ۱ تا ۲ عدد

به » ۱ عدد

سیب زمینی » ۱ عدد

برنج باسماتی » ۱ پیمانه(یا ۲ پیمانه ایرانی)

www.takfars.ir

آب مرغ » به مقدار لازم، برای تهیه کته

زعفران » مقداری

روغن حیوانی » به میزان لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر