تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه دسر مجلسی سه رنگ

image آموزش تهیه دسر مجلسی سه رنگ

این دسر از سه بخش تشکیل می شود که برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، شکر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. آن گاه کره و پوست پرتقال را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. حالا کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و کنار بگذارید. (بهتر است قالب را مرطوب نمائید). سپس لایه قهوه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، قهوه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. حالا آن از روی حرارت بردارید و شکلات را درون کرم بریزید و مخلوط کنید. اکنون کرم فراهم کرده قهوه را روی کرم پرتقالی بریزید و صاف کنید و بیسکویت ها را رویش بچینید. اینک مواد رویه را به این ترتیب فراهم نمائید. شیر، سمولینا و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و از فرنی غلیظ تر شود. سپس وانیلین را به آن بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید و روی بیسکویت ها بریزید. آن گاه دسر را دست کم ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

مواد لازم برای لایه پرتقالی

آب پرتقال » ۷۵۰ میلی لیتر ( ۳ پیمانه)

شکر » ۱۰۰ گرم

تکفارس آی آر

نشاسته ذرت » ۴۰ گرم

آرد » ۱ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ » ۱ عدد

کره » ۳۰ گرم

پوست پرتقال رنده کرده » ۱ قاشق چایخوری

www.takfars.ir

مواد لازم برای لایه قهوه

شکر » ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت » ۳۵ گرم

پودر کاکائو » ۲ قاشق سوپخوری

قهوه فوری » ۱ قاشق چایخوری

شیر » ۷۵۰ میلی لیتر (۳ پیمانه)

شکلات تلخ » ۵۰ گرم

بیسکویت ساده » ۸ عدد

مواد لازم برای رویه

شیر » ۷۵۰ میلی لیتر(۳پیمانه)

تک فارس

سمولینا (ایربیک) » ۳ قاشق سوپخوری

شکر » ۱۰۰ گرم

وانیلین » یک چهارم قاشق چایخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر