آموزش تهیه دسر مجلسی سه رنگ
این دسر از سه بخش تشکیل می شود که برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، شکر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. آن گاه کره و پوست پرتقال را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. حالا کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و کنار بگذارید. (بهتر است قالب را مرطوب نمائید). سپس لایه قهوه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، قهوه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. حالا آن از روی حرارت بردارید و شکلات را درون کرم بریزید و مخلوط کنید. اکنون کرم فراهم کرده قهوه را روی کرم پرتقالی بریزید و صاف کنید و بیسکویت ها را رویش بچینید. اینک مواد رویه را به این ترتیب فراهم نمائید. شیر، سمولینا و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و از فرنی غلیظ تر شود. سپس وانیلین را به آن بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید و روی بیسکویت ها بریزید. آن گاه دسر را دست کم ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
مواد لازم برای لایه پرتقالی
آب پرتقال » ۷۵۰ میلی لیتر ( ۳ پیمانه)
شکر » ۱۰۰ گرم
تکفارس آی آر
نشاسته ذرت » ۴۰ گرم
آرد » ۱ قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ » ۱ عدد
کره » ۳۰ گرم
پوست پرتقال رنده کرده » ۱ قاشق چایخوری
www.takfars.ir
مواد لازم برای لایه قهوه
شکر » ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت » ۳۵ گرم
پودر کاکائو » ۲ قاشق سوپخوری
قهوه فوری » ۱ قاشق چایخوری
شیر » ۷۵۰ میلی لیتر (۳ پیمانه)
شکلات تلخ » ۵۰ گرم
بیسکویت ساده » ۸ عدد
مواد لازم برای رویه
شیر » ۷۵۰ میلی لیتر(۳پیمانه)
تک فارس
سمولینا (ایربیک) » ۳ قاشق سوپخوری
شکر » ۱۰۰ گرم
وانیلین » یک چهارم قاشق چایخوری