ترفندهای پخت فلافل برای خوشمزه تر شدن
بهترین ادویه این غذا زیره است. شما می توانید از زیره سبز یا سیاه استفاده کنید. درصورت تمایل کمی نعناع خشک اضافه کنید.
هنگام چرخ کردن نخودها، بهتر است مایه زیاد شل نباشد؛ زیرا باعث باز شدن فلافل می شود و اندازه دانه ها باید کمی درشت تر از اندازه شکر باشد.
اگر مطمئن نیستید فلافل هنگام پخت از هم نمی پاشد به مایه آن تخم مرغ اضافه کنید.
چاشنی فلافل ترشی انبه یا بادمجان است.
تکفارس آی آر
هنگام سرخ کردن فلافل از داغ بودن ظرف و روغن مطمئن باشید.