آموزش پخت پیتزا با تن ماهی
خمیر آماده را در قالب پهن کنید. آن گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. حالا ماهی تن را اضافه کرده و تفت دهید و از روی حرارت بردارید و به ترتیب سس بشامل، پنیر و مخلوط تن ماهی و پیاز را بریزید. سپس پنیر را رویش بپاشید و در صورت دلخواه با پیاز و زیتون بیارائید و در فر گرم کرده با دمای، ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه پیتزا را بپزید.
مواد لازم
خمیر پیتزا » ۱۵۰ گرم
پیاز خلالی خرد کرده » یک دوم پیمانه
تکفارس آی آر
روغن مایع » به میزان لازم
ماهی تن » ۱ قوطی
سس بشامل » یک دوم پیمانه
پنیر پیتزا رنده کرده » ۱۰۰ گرم
زیتون برای تزئین » به میزان لازم
www.takfars.ir