طرز تهیه سس انبه برای ساندویچ و پیتزا

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

طرز تهیه سس انبه برای ساندویچ و پیتزا

image طرز تهیه سس انبه برای ساندویچ و پیتزا

سس انبه را با ساندویچ های گرم (مخصوصا همبرگر و سوسیس)، پیتزا، اسنک و .. مصرف میکنند.

هنگامی که سس انبه داخل یخچال نگهداری می شود باز هم غلیظ تر می شود. زمان تهیه سس انبه به این مساله دقت کنید.

در ظرفی، انبه را همراه سرکه سفید و نصف لیوان آب می ریزیم. بعد آن را باید خوب با قاشق بهم بزنید.در ضمن اگر مدت زمان بین همزدن تا روی حرارت گذاشتن زیاد باشد ته نشین می شد و دوباره باید سس انبه را هم بزنید.

وقتی خوب ( ۳ تا ۴ دقیقه) سس انبه را همزدید حالا آن را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب بهم بزنید تا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود که حدودا ۱۰ دقیقه طول می کشد. وقتی سس انبه مثل ماست رقیق شد از روی حرارت بردارید هنگامی که سرد شد غلیظ تر نیزمی شود. حالا سس انبه را در یخچال درون یک شیشه یا جا سسی نگهداری کنید برای یکی دو ماه هم می توانید سس انبه را نگهداری کنید و خراب نمی شود.

تکفارس آی آر

مواد لازم:

انبه: یک عدد

سرکه سفید: ۳/۲ لیوان

آب نصف لیوان

www.takfars.ir

آموزش پخت سوپ مخصوص سوپ مرغ ورمیشل
  1. آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان
  2. آموزش درست کردن کیک نمکی مخصوص در خانه
  3. ساخت کشتی نوح با هندوانه برای بچه ها
  4. آموزش پخت غذای خوشمزه رولت مرغ با عسل شیرین
  5. آموزش پخت شیرین پلو به روش اصلی
  6. مهمترین نکته ها درباره چای خوب و با کیفیت

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات