ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرت ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید. رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها می شود و علاوه بر آن ذرت ها پفدارتر می شود.

مواد لازم برای پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

▪ دانه ذرت خشک ۱/۲ لیوان

▪ روغن مایع یا روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

تکفارس آی آر

▪ نمک مقداری

طرز تهیه پاپ کورن ( ذرت بو داده ) خانگی

▪ روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید ( حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود ، حرارت باید متوسط باشد ).

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

▪ قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود ( دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند ، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند ، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند ).

www.takfars.ir

▪ پس از اینکه اولین ذرت پف کرد در قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند ، پس از اینکه دیگر صدایی به گوش نرسید سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند ( دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود ).

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

▪ برای تهیه پاپ کورن کره ای به جای روغن از کره استفاده کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن سرکه ای مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پاپ کورن های داغ بریزید و مخلوط کنید

▪ برای تهیه پاپ کورن پنیری مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی پاپ کورن های داغ بریزید و سرو کنید.

آموزش تهیه چیزکیک یخچالی برای دسر
  1. چطور مرغ سوخاری رژیمی در خانه درست کنیم
  2. آموزش تهیه و ساخت فالوده اصل شیرازی در خانه
  3. چطور در خانه گلاب خانگی و بهداشتی درست کنید
  4. طرز پخت بیف استروگانف روسی مجلسی در خانه
  5. آموزش عکس به عکس تهیه سوسیس سالم و بهداشتی در خانه
  6. ترفند های خوشمزه درست کردن غذا برای تازه عروس ها

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

نظرات
  1. فرح گفت:

    جالب بود همیشه از این نکات جالب انگیز بزارید …ممنون

  2. مریم گفت:

    عالی بود.

  3. لیلا فروتن گفت:

    عالی بود مطالبتون

  4. الهام گفت:

    ممنون از نکته ی اولش چون ذرت بو داده های معمولی سفت میشن!

  5. ناشناس گفت:

    من همیشه خوشمزه درست میکنم

  6. رکسانا گفت:

    عالی بود

  7. سنا گفت:

    حرف نداشت

  8. پریناز گفت:

    خوب بود. مرسی

  9. وحید ه گفت:

    تنها به کیفیت عالی ذرت ربط داره و اگر از جنس درجه دوش باشه، هیچی راه نداره.

  10. ناشناس گفت:

    عالی بود

محصولات معتبر