ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرت ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید.

رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها می شود و علاوه بر آن ذرت ها پف دار تر می شوند.

مواد لازم برای پاپ کورن (ذرت بو داده) خانگی

▪ دانه ذرت خشک ۱/۲ لیوان

تکفارس آی آر

▪ روغن مایع یا روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

▪ نمک مقداری

طرز تهیه پاپ کورن (ذرت بو داده) خانگی

▪ روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید (حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود، حرارت باید متوسط باشد)

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

www.takfars.ir

▪ قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود (دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند)

▪ پس از اینکه اولین ذرت پف کرد، درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند.

▪ پس از اینکه دیگر صدای دانه های ذرت به گوش نرسید، سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند (دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود)

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

▪ برای تهیه پاپ کورن کره ای

به جای روغن از کره استفاده کنید.

▪ برای تهیه پاپ کورن سرکه ای

مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پاپ کورن های داغ بریزید و مخلوط کنید.

▪ برای تهیه پاپ کورن پنیری

مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی پاپ کورن های داغ بریزید و سرو کنید.

تک فارس

آموزش پخت خورش انار
  1. چطور می توان بدون فر در خانه لازانیا درست کرد

  2. ترفندهای تازه نگهداشتن تمام مواد غذایی و میوه و سبزیجات

  3. آموزش پخت کیک پنیری موز در خانه

  4. آموزش درست کردن میوه خشک در خانه بهداشتی و راحت

  5. طرز پخت فلافل بندری عربی خوزستانی خوشمزه در خانه

  6. آموزش پخت نان بستنی خوشمزه در خانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

۱۲ نظر
  1. ماهان

    راهنمایی عالی بود

  2. ناشناس

    عالی بود

  3. وحید ه

    تنها به کیفیت عالی ذرت ربط داره و اگر از جنس درجه دوش باشه، هیچی راه نداره.

  4. پریناز

    خوب بود. مرسی

  5. سنا

    حرف نداشت

  6. رکسانا

    عالی بود

  7. ناشناس

    من همیشه خوشمزه درست میکنم

  8. الهام

    ممنون از نکته ی اولش چون ذرت بو داده های معمولی سفت میشن!

  9. لیلا فروتن

    عالی بود مطالبتون

  10. دانا

    عالی

  11. مریم

    عالی بود.

  12. فرح

    جالب بود همیشه از این نکات جالب انگیز بزارید. ممنون