تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

قبل از درست کردن ذرت بو داده روی اجاق گاز، ذرت ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. سپس آنها را از صافی رد کنید و روی اجاق قرار دهید.

رطوبت اضافه شده به دانه های ذرت موجب سریعتر آماده شدن آنها می شود و علاوه بر آن ذرت ها پف دار تر می شوند.

مواد لازم برای پاپ کورن (ذرت بو داده) خانگی

دانه ذرت خشک ۱/۲ لیوان

تکفارس آی آر

روغن مایع یا روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

نمک مقداری

طرز تهیه پاپ کورن (ذرت بو داده) خانگی

روغن و کمی نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه داغ شد ذرت های خشک را اضافه کنید (حرارت کم باعث عرق کردن قابلمه و خیس شدن پاپ کورن می شود، حرارت باید متوسط باشد)

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

www.takfars.ir

قابلمه را تکان دهید تا ذرت در سراسر قابلمه پخش شود (دقت کنید دانه های ذرت روی هم نباشند، اندازه قابلمه باید در حدی باشد که دانه های ذرت به خوبی در آن پخش شوند، روغن نیز باید تا اندازه ای باشد که تمام ذرت ها چرب شوند)

پس از اینکه اولین ذرت پف کرد، درب قابلمه را ببندید و منتظر بمانید تا ذرت ها آماده شوند.

پس از اینکه دیگر صدای دانه های ذرت به گوش نرسید، سریع قابلمه را از روی حرارت بردارید تا ذرت ها نسوزند (دقت کنید که حجم ذرت پس از آماده شدن چند برابر می شود)

image ترفند درست کردن ذرت بو داده عالی در خانه

برای تهیه پاپ کورن کره ای

به جای روغن از کره استفاده کنید.

برای تهیه پاپ کورن سرکه ای

مقداری سرکه را با کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پاپ کورن های داغ بریزید و مخلوط کنید.

برای تهیه پاپ کورن پنیری

مقداری پنیر پارمزان رنده شده را روی پاپ کورن های داغ بریزید و سرو کنید.

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر