تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

طرز تهیه غذای سنتی و محلی گردو پلو

image طرز تهیه غذای سنتی و محلی گردو پلو

مواد لازم برای طرز تهیه گردو پلو

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

گردو دو و نیم پیمانه

پیاز متوسط ۲ عدد

تکفارس آی آر

سیر ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه و دارچین به مقدار لازم

برنج ۳ پیمانه

آب ۲ تا ۳ پیمانه

www.takfars.ir

زرشک ۲ قاشق غذاخوری

کشمش ۳ قاشق غذاخوری

زعفران ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه گردو پلو

مرحله اول

برای تهیه گردو پلو خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، گوشت را خرد کنید. سپس یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. یکی از پیازها را بشویید و پوست بکنید و به صورت نگینی خرد نمایید.

مرحله دوم

سپس درون قابلمه بریزید و به خوبی تفت دهید. وقتی که پیازها سبک و طلایی شد، گوشت را اضافه کرده و با آن تفت دهید. وقتی که رنگ گوشت تغییر کرد، سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله سوم

در این مرحله ادویه ها را هم اضافه کنید و با هم تفت دهید. آب را به آن اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت بپزد. گردو را یک ساعت در آب سرد بگذارید تا خیس بخورد.

تک فارس

مرحله چهارم

گردو را با پوست یا بدون پوست استفاده کنید. در ظرف دیگری پیاز باقی مانده را بشویید و پوست کنید. سپس درون یک تابه با کمی روغن، سرخ کنید. کشمش، زرشک و گردو را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.

مرحله پنجم

سپس همه مواد را به گوشت پخته شده اضافه کنید. دارچین و زعفران دم کرده را هم در این مرحله، اضافه نمایید و دو تا سه دقیقه روی حرارت تفت دهید. برنج را از یک ساعت قبل با آب ولرم و نمک خیس کنید.

مرحله ششم

برنج را درون قابلمه آب در حال جوش بریزید تا با کمی نمک بپزد. وقتی که نیم پز شد آن را آبکش کنید و در یک قابلمه کمی روغن بریزید و نان یا سیب زمینی را ته دیگ قرار دهید. برنج را روی آن بریزید و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله آخر از طرز تهیه گردو پلو

وقتی که دم برنج بالا آمد، مقداری روغن آب کرده و به آن اضافه کنید. وقتی که برنج دم کشید، درون ظرف مناسب بریزید و مواد گوشتی و مخلوط کشمش را روی آن بگذارید و تزیین کنید. می توان در زمان دم کردن نیز این مواد را لابه لای برنج قرار داد و دم کرد.

محصولات معتبر
محصولات معتبر