تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش درست کردن شیرینی نخودچی خانگی

image آموزش درست کردن شیرینی نخودچی خانگی

طرز تهیه ی شیرینی نخودچی

در ابتدا باید آرد نخودچی و پودرقند را جداگانه الک کنید.

سپس پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط میکنیم

و آنقدر ورز می دهیم تا کاملاً خامه ای شکل شود.

تکفارس آی آر

بعد از اینکه پودر قند و روغن کاملا ورز داده شد آرد نخود چی را اضافه میکنیم.

آرد نخودچی را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم و کاملاً ورز می دهیم تا شکل انسجامی به خود بگیرد و از شکنندگی دربیاید چون این خمیر بسیار نرم و شکننده است.

در حین ورز دادن هم باید هل را اضافه کنیم .

وقتی خمیر آماده شد آن را داخل یک پلاستیک گذاشته و به مدت ۶ تا۲۴ ساعت در گوشه ای از آشپزخانه استراحت می دهیم.

بعد از اینکه خمیر کاملا استراحت کرد آن را بر روی سطح صاف پهن می کنیم و با وردنه روی آن را میکشیم تا کاملا صاف و یکدست شود .

www.takfars.ir

در این مرحله از چند قالب نیز برای شکل دادن شیرینی استفاده می کنیم قالب های کوچک و مناسبی که مخصوص برای شکل دهی شیرینی ها نخودچی هستند .

این قالب ها را روی خمیر امتحان کنید .

خمیر شیرینی نخودچی

باید کلفتی خمیر شیرینی ها به اندازه قالب هایی باشد که انتخاب کردید.اگر هم قالب مناسب در دسترس نداشتید خمیر را به ضخامت ۲ سانتی متر پهن کنید.

بعد از اینکه شیرینی ها را قالب زدیم بر روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم قرار می دهیم. در این قسمت اگر بخواهید میتوانید شیرینی را تزئین کنید.

و در طبقه وسط فر که با حرارت۱۷۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کردیم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدهیم .

باید دقت داشته باشیم که حرارت فر شیرینی های شما را نسوزاند و مدام به شیرینی سر بزنید.

بعد از اینکه شیرینی نخودچی ما آماده شد آن را از درون فر در می آوریم و اجازه می دهیم تا کاملاً سرد شود چون اگر زودتر از آن شیرینی ها را از سینه خارج کنیم به خاطر تردی و شکنندگی ،شیرینی ها خرد میشود.

نکاتی برای ترد تر کردن و خوشمزه تر کردن شیرینی نخودچی

برای اینکه خمیر شیرینی نخودچی را از حالت پودری در بیاورید میتوانید حداکثر۳۰ الی ۴۰ گرم روغن جامد به آن اضافه کنید،هر چند این شیرینی بدون روغن خوشمزه تر و با کیفیت تر خواهد شد.

تک فارس

در صورت تمایل میتوانید به اندازه نصف قاشق غذا خوری هل به خمیر شیرینی اضافه کنید.

آرد برنج کمک می کند تا شیرینی شما ترد تر شود.به همین دلیل میتوانید صد گرم از آرد نخودچی را کم کنید و به جای آن از آرد برنج استفاده کنید.

این شیرینی را میتوانید با زعفران یا پودر پسته و یا بادام و همچنین کنجد و دانه های سیاه دانه تزیین کنید.

در شیرینی نخودچی میتوانیدکره را جایگزین روغن جامد کنید .

به دلیل سفت نبودن خمیر این شیرینی معمولا قالب زدن آن کمی مشکل دارد بنابراین باید با توجه به نوع آرد مقدار آن را کم و زیاد کنید.

خمیر این شیرینی هر چقدر بیشتر بماند پخت بهتری پیدا می کند.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نخودچی

شیرینی نخودچی جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .

T A K F A R S

شیرینی نخودچی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .

مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی

مواد لازم

اندازه لازم

آردنخود چی

نیم کیلو

هل سبز سائیده شده

۱ قاشق مربا خوری

پودر قند

تک فارس www.takfars.ir

۲۵۰ گرم

روغن جامد

۲۵۰ گرم

محصولات معتبر
محصولات معتبر