طرز تهیه دسر کاستارد وانیلی مجلسی
کرم کاستارد پخته
کرم کاستارد وانیلی پخته شده، همان کاسترد سنتی است که آن را برای پخته شدن در ظرف یک ظرف آب در فر می گذارند تا به تدریج و کم کم ببندد و شکل بگیرد. نوع آمریکایی این نوع دسر نیز با تخم مرغ، شیر، جوز هندی، وانیل و شکر تهیه می شود. کاستارد پخته شده، بافتی منسجم و سفت تر از باقی انواع کاستارد دارد و تا حدی شبیه پای است.
کرم کاستارد تخم مرغ
تکفارس آی آر
در ترکیب کاستاردها به طور معمول تخم مرغ، شیر و شکر وجود دارد اما هرچه زرده تخم مرغ در ترکیبات آن بیشتر باشد، دسر مقوی تر و بعد از پخت ضخیم تر می شود؛ در ضمن، اگر دوست داشته باشید تا کاستارد شما مقوی تر باشد، می توانید از خامه به جای شیر استفاده کنید. بسیاری از افراد به این مخلوط نشاسته ذرت اضافه می کنند تا ضخیم تر شود اما برای کاستارد تخم مرغ لازم است حتما از زرده تخم مرغ استفاده کنید.
کرم کاستارد یخچالی
این نوع کاستارد با نشاسته و جامدات شیر مثل خامه تهیه می شود؛ بستگی دارد که تصمیم دارید کاستارد را پرچرب، معمولی یا کم چرب تهیه کنید. برای تهیه کاستارد یخچالی پرچرب از لبنیات پرچرب مثل خامه استفاده می کنند که چربی دسر را به ۶ درصد می رساند. این درحالی است که کاستاردهای معمولی بین یک تا سه درصد چربی دارند و چربی کاستارد بدون چربی هم بین ۰ تا یک درصد است.
پودر کاستارد
www.takfars.ir
این مخلوط در حقیقت پودر کاستارد آماده است که از نشاسته گندم و ذرت، شکر، نمک، طعم دهنده و رنگ های خوراکی در ترکیب با شیر و شکر تشکیل می شود. در تهیه کاستارد با پودر، ذرات نشاسته به واسطۀ قرار گرفتن در معرض رطوبت و حرارت منبسط می شوند و به این ترتیب کاستارد ضخیم می شود. طرز تهیه کاستارد آماده آن قدر ساده است که کافیست تا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاستارد را به همراه دو قاشق غذاخوری شکر و دو لیوان شیر با هم به طور کامل (زمانی که شیر سرد است) مخلوط کنید و بعد محلول را روی حرارت یکنواخت با قاشق چوبی هم بزنید تا غلیظ شود.
طرز تهیه کاستارد با ژله
برای تهیه کرم کاستارد خانگی می توانید هر کدام از اشکال این نوع دسر را انتخاب کنید اما اگر بخواهید سریع تر آن را آماده و نوش جان کنید، بهترین گزینه استفاده از پودر کاستارد است. همچنین برای تهیه کاستارد با ژله هم کافی است تا مقدار کافی از پودر کاستارد را به همراه شیر و شکر حل کرده، روی حرارت بگذارید و پس از آن که به غلظت کافی رسید، داخل قالب بریزید. در گام بعد آن را داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سپس ظرف را بیرون بیاورید و ژله را که از قبل آماده کرده اید، روی کاستاردها بریزید. اینکار را البته می توان برعکس هم انجام داد.
این نوع دسر انواع دیگری هم دارد که از این بین می توان به کاستارد شکلاتی و کاستارد میوه ای اشاره کرد. همچنین می توانید با قرار دادن آن در فریزر، بستنی کرم کاستارد را هم درست کنید.
تنها این نکته را به خاطر داشته باشید، از زمانی که این نوع دسر را تهیه می کنید، باید آن را در یخچال نگه دارید و این را هم حتما در نظر بگیرید که کاستارد را از زمان پخت تنها بین دو تا سه روز بعد می توانید نگه دارید. پس پیشنهاد می کنیم زمانی که کاستارد وانیلی مورد نظرتان را تهیه کردید، در اولین فرصت آن را میل کنید و لذت ببرید