تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش درست کردن ماهی سوخاری

image آموزش درست کردن ماهی سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری

تکه های ماهی را در مخلوط آبلمیو، سس سویا، زردچوبه و فلفل بغلطانید. بعد اجازه دهید به مدت یک ساعت در یخچال بماند تا به خوبی مزه دار شود.

تخم مرغ ها را درون یک کاسه بشکنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. در یک ظرف دیگر آرد سفید را می ریزیم.

حالا نوبت به پخت ماهی ها رسیده است. ابتدا ماهی را آغشته به آرد می کنیم بعد در ظرف تخم مرغ ها می غلطانیم. در نهایت باید ماهی را با آرد سوخاری بپوشانید.

تکفارس آی آر

حالا باید ماهی را در روغن کاملا داغ بیاندازید. وقتی کامل سرخ شد و حالت تردی به خود گرفت، می توانید آن را از قابلمه خارج کنید و سرو کنید.

نکته های مهم

در این بخش نکات مهم در رابطه با ماهی سوخاری را برایتان شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

سس سویا حالت نمکی دارد پس وقتی قرار است از این سس استفاده کنید تا جایی که امکان دارد از نمک استفاده نکنید.

ماهی را با آبلیمو یا سرکه مزه دار کنید. حتی می توانید از ادویه های متنوع جنوبی استفاده کنید که تاثیر به سزایی در طعم و بوی ماهی خواهد داشت.

www.takfars.ir

بعد از اینکه ماهی سوخاری شد، برای گرفتن روغن اضافه آن می توانید ماهی ها را روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغنش را بگیرد.

مواد مورد نیاز جهت تهیه ماهی سوخاری

ماهی۱ کیلو

آرد سوخاری ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد آبلیمو ۴ قاشق غذاخوری سس سویا ۳ قاشق غذاخوری

آرد سفید ۱ لیوان

نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر