تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت بال مرغ با سس مخصوص

image آموزش پخت بال مرغ با سس مخصوص

در یک کاسه کوچک، آرد، پودر سیر، فلفل و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. روی هر کدام از مرغ ها مقداری زیادی از مخلوط آرد بریزید و کنار بگذارید.

یک سوم از یک تابه عمیق را پر از روغن نموده، آن را روی حرارت زیاد بگذارید تا کاملا داغ شود. سپس حرارت را کم کرده و بال های مرغ آغشته به آرد را درون آن بیندازید. هر طرف بال و کتف ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس از روغن بیرون آورده و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آنها کشیده شود.

در ظرفی دیگر، روی حرارت متوسط کره را آب نموده و سیر و زنجبیل را به آن بیفزایید.

سپس سس سویا، عسل و شکر قهوه ای را اضافه کرده و مخلوط کنید. حرارت را کم کرده و مواد به دست آمده را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

تکفارس آی آر

بال و کتف های سرخ شده را درون سس بگذارید تا کاملا همه سطح آنها را بپوشاند. سپس روی آنها کنجد پاشیده و در آخر از تابه بیرون آورده و در ظرف بچینید.

بال های سرخ شده را به همراه پیازچه های خرد شده سرو نمایید.

مواد لازم (۶ نفر)

نصف پیمانه آرد

یک قاشق چایخوری پودر سیر

www.takfars.ir

نصف قاشق چایخوری فلفل

نصف قاشق چایخوری نمک

یک کیلوگرم بال و کتف مرغ

روغن سرخ کردنی

کنجد و پیازچه (برای تزئین)

برای سس سیر و عسل

یک قاشق غذاخوری کره

یک قاشق غذاخوری سیر

یک قاشق غذاخوری زنجبیل

نصف پیمانه سس سویا

تک فارس

۵ قاشق غذاخوری عسل

یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

محصولات معتبر
محصولات معتبر