تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت نان گردو خانگی

image آموزش پخت نان گردو خانگی

کره را در ظرف کوچکی ریخته، روی شعله مستقیم قرار دهید تا ذوب شده و بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در ظرف مناسبی آرد، شکر قهوه ای، مایه خمیر و نمک را ریخته، هم زده و وسط آن را گود کنید. کره ذوب شده را از صافی ریز رد کرده و به همراه شیر وسط آرد ریخته و آن را خمیر کنید. خمیر را روی سطح تمیزی به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود. کا سه مناسبی را چرب کرده، خمیر را داخل آن گذاشته و روی آن را با نایلون محافظ چرب شده بپوشانید. و در جای گرمی به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس خمیر را از ظرف خارج کرده و گردوی خرد شده را رویش بپاشید و ورز دهید تا گردو ها به خمیر بچسبند. مجدداً خمیر را داخل ظرف قرار دهید. رویش را پوشانده و آن را ۲۰ دقیقه در جای گرم بگذارید. خمیررا از ظرف خارج و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر دو قسمت خمیر را به صورت گرد باز کرده و داخل دو سینی چرب شده قرار دهید. مجدداً سینی ها را با نایلون محافظ چرب شده پوشانده و حدود ۴۵ دقیقه استراحت داده تا حجم شان دو برابر شود. سپس با استفاده از چاقوی تیزی ۳ خط روی خمیرانداخته و با استفاده از برس روی آنها را شیر بمالید. خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط به مدت ۳۵ گذاشته تا بپزد. سپس از فر خارج کرده، روی پنجره ی سیمی قرار دهید تا خنک شود.

مواد لازم

کره » ۵۰ گرم

آرد » ۴۶۵ گرم

تکفارس آی آر

شکر قهوه ای روشن » ۱ قاشق سوپخوری

مایه خمیر » ۲۰ گرم

نمک » ۲/۱ و ۱ قاشق چایخوری

شیر ولرم » ۲۸۰ میلی لیتر

گردو خرد شده » ۱۰۰ گرم

www.takfars.ir

شیر اضافه برای روی نان » ۱ قاشق سوپخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر