سبزی خشک را با اندکی نمک و فلفل در روغن زیتون بریزید و هم بزنید.

این مخلوط را روی گوشت بریزید، زیر و رو کنید و ۲ ساعت بیرون از یخچال بخوابانید یا اگر در یخچال می گذارید،چند بار از یخچال بیرون بیاورید و زیر و رو کنید.

image آموزش پخت کباب بره خوشمزه فرانسوی

سیب زمینی را در فر یا (ماکروویو) تنوری کنید، سپس در دیس بگذارید،وسط هر دانه سیب زمینی را شکاف بدهید .

۱-۲ فندق از کره فرانسوی لای آن بگذارید.
گوشت و پیاز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را یک در میان(گوشت- پیاز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سیخ بکشید و سیخ کباب را روی آتش زغال یا در کباب پز آتش بدهید(کباب خشک نشود!).

این کباب را با تره بار آب پز و تفت داده در کره سر سفره بگذارید.

مواد لازم جهت (۶-۷ نفر) :

شانه یا ران بره ای ۱کیلو

پیازچهار قاچ ۲عدد

سیب زمینی ۱کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ ۲-۳ عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده ۲عدد

سبزی خشک مخلوط ۱قاشق غذاخوری

کره فرانسوی ۴-۵ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۳-۴ قاشق غذاخوری

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن به میزان دلخواه

نمک، فلفل به میزان لازم

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت کباب بره خوشمزه فرانسوی