image آموزش پخت فوری ته چین ماهی با تن ماهی

▪ ابتدا برنج رابا نمک و روغن دم میکنیم و کمی زنده‌تر از اجاق برمیداریم و کنار می‌گذاریم.

▪ برنج را داخل ظرف بزرگی ریخته.

▪ زعفران دم کرده و ماست و تخم مرغ هارا در ظرفی جداگانه ریخته و خوب مخلوط کنین.

▪ مخلوط زعفران و تخم مرغ را به برنج اضافه میکنیم و خوب با قاشق میزنیم تا کاملا یکدست شود.

▪ روغن را اضافه میکنیم و باز میزنیم.

▪ برای مواد میانی ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ میکنیم سپس سیر را اضافه کرده و تفت میدهیم.

▪ زردچوبه را اضافه میکنیم تفت میدهیم و سپس سبزی ماهی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا سرخ شود

▪ تن ماهی را به مواد میانی اضافه میکنیم و از رو گاز برمیداریم.

▪ در یک ظرف نچسب کمی روغن ریخته و نصف مخلوط برنج زعفرانی رو اضافه میکنم و سطحشو صاف میکنیم.

▪ موادمیانی را روی لایه اول برنج ریخته کمی از لبه‌های ظرف دورتر باشه و بیشتر درمیانه ظرف ریخته.

▪ سپس باقی برنج را اضافه کرده و باز سطحشو صاف میکنیم.

▪ در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بنا به داغی فرتون قراردهید روش که طلایی شد آمادست.

نکته: برای سبزی ماهی میبایست به طور مثال برای یک کیلو سبزی ماهی ربع کیلو شنبلیله باشد و باقی گشنیز باشد، چون شنبلیله زیاد باعث تلخ شدن میشود.

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه

روغن ۱/۲ پیمانه

زعفران دم کرده به مقدار لازم

ماست‏ ۱ پیمانه

تخم مرغ ۵ عدد

نمک به مقدار لازم

مواد میانی

تن ماهی ۱ قوطی

سبزی ماهی (گشنیز و شنبلیله) ۱.۵ پیمانه

زردچوبه به مقدار لازم

سیر ۲ حبه

پیاز متوسط ۱ عدد

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت فوری ته چین ماهی با تن ماهی

همچنین بخوانید