آموزش پخت آش خوشمزه آلو

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت آش خوشمزه آلو

برنج را همراه آب درون قابلمه ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم تا برنج لعاب بیندازد.

سپس لپه، پیازداغ، آلو بخارا و سبزی آش را اضافه می کنیم. حرارت را ملایم کرده و زمانی که سبزی آش پخته شد و جا افتاد، پوره آلو را به آن می افزاییم.

پس از چند جوش نمک، فلفل، مقداری سیر و نعناداغ را به آن اضافه می کنیم و اگر آش خیلی غلیظ شد یک تا دو پیمانه آب افزوده تا با آن بجوشد.

گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده و کمی نمک خوب ورز داده و به اندازه فندق در دست گرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

در انتها آش را در ظرف مورد نظر کشیده و با گوشت قلقلی، آلو بخارا، سیر و نعنا داغ تزیین می کنیم.

تکفارس آی آر

image آموزش پخت آش خوشمزه آلو

مواد اولیه :

* برنج نیم دانه یک پیمانه
* آب هشت پیمانه
* لپه پخته شده نصف پیمانه
*آلو بخارا یک پیمانه
*پوره آلو دو پیمانه
* پیاز سرخ شده چهار قاشق غذاخوری
*سیر و نعنا داغ از هر کدام سه قاشق غذاخوری
* فلفل قرمز در صورت تمایل یک قاشق چایخوری
*سبزی آش(تره، اسفناج، گشنیز، جعفری و برگ چغندر) خرد شده ۲۵۰ گرم
* گوشت چرخ کرده گرم
* پیاز رنده شده متوسط یک عدد
* نمک به میزان لازم

طرز تهیه پوره آلو

آلو و آب را با هم می پزیم، سپس از صافی رد می کنیم تا هسته های آن جدا شود.

www.takfars.ir

مواد لازم برای پوره آلو

آلو بخارا ۵۰۰ گرم
آب دو پیمانه

عکس مدل های مجلسی تزیین آلبالو پلو
  1. آموزش پخت میگو ماکارونی مخصوص بچه ها
  2. آموزش روش درست و بهداشتی درست کردن میوه خشک خانگی
  3. آموزش نحوه پخت نان سیمیت ترکیه ای
  4. چطور بهترین تخم مرغ دنیا را بپزیم
  5. طرز پخت سوپ خوش آب و رنگ چغندر روسی
  6. مدل های فوق العاده زیبای تزیین کیک

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات