تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت شیرینی اسپانیایی

image آموزش پخت شیرینی اسپانیایی

برای تهیه چوروس ابتدا یک پیمانه آب را به همراه ۳ قاشق غذاخوری شکر، پودر وانیل و کره درون قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم کره و شکر کاملا ذوب شود. زمانی که اطراف قابلمه ریزجوش زد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.

بعد از اینکه قابلمه را از روی حرارت برداشتیم، به یکباره آرد را اضافه می کنیم و تند هم می زنیم تا خمیری شکل شود.

در این مرحله، نمک را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خمیر را به یک ظرف دیگر منتقل می کنیم و با لیسک باز می کنیم تا سرد شود.

بعد از این که خمیر ازحرارت افتاد و خنک شد (نیازی نیست خمیر کاملا سرد شود، کمی از حرارت بیفتد کافی است) تخم مرغ ها را تک تک به خمیر اضافه می کنیم. ابتدا یک تخم مرغ را اضافه می کنیم و با همزن برقی مخلوط می کنیم. بعد از اینکه مخلوط شد، تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم و مجددا به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط شود.

تکفارس آی آر

در این مرحله، زمانی که تخم مرغ کاملا با مواد مخلوط شد، باید خمیر نهایی مانند تصویر، به همچین بافت چسبناکی برسد.

در این مرحله، ماسوره طرح دار را درون قیف قرار می دهیم و خمیر را داخل قیف می ریزیم.

درون یک قابلمه مقداری روغن می ریزیم (به طوری که خمیر کاملا درون روغن قرار بگیرد) و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود. سپس خمیری که داخل قیف ریختیم را درون روغن داغ پایپ و سرخ می کنیم.

بعد از اینکه چوروس ما آماده شد، درون یک ظرف شکر و دارچین را با هم مخلوط می کنیم و چروروس را به شکر و دارچین آغشته می کنیم.

به دلخواه می توانید چوروس را با شکلات آب شده هم سرو کنید و لذت ببرید.

www.takfars.ir

مواد لازم

آرد سفید: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

شکلات تخته ای: به میزان دلخواه

کره: ۸۰ گرم

تخم مرغ: ۲ عدد

دارچین: یک قاشق غذاخوری

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

نمک و پودر وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

تک فارس

محصولات معتبر
محصولات معتبر