آموزش پخت آش خوشمزه آلو
برنج را همراه آب درون قابلمه ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم تا برنج لعاب بیندازد.
سپس لپه، پیازداغ، آلو بخارا و سبزی آش را اضافه می کنیم. حرارت را ملایم کرده و زمانی که سبزی آش پخته شد و جا افتاد، پوره آلو را به آن می افزاییم.
پس از چند جوش نمک، فلفل، مقداری سیر و نعناداغ را به آن اضافه می کنیم و اگر آش خیلی غلیظ شد یک تا دو پیمانه آب افزوده تا با آن بجوشد.
گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده و کمی نمک خوب ورز داده و به اندازه فندق در دست گرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.
در انتها آش را در ظرف مورد نظر کشیده و با گوشت قلقلی، آلو بخارا، سیر و نعنا داغ تزیین می کنیم.
تکفارس آی آر
مواد اولیه :
* برنج نیم دانه یک پیمانه
* آب هشت پیمانه
* لپه پخته شده نصف پیمانه
*آلو بخارا یک پیمانه
*پوره آلو دو پیمانه
* پیاز سرخ شده چهار قاشق غذاخوری
*سیر و نعنا داغ از هر کدام سه قاشق غذاخوری
* فلفل قرمز در صورت تمایل یک قاشق چایخوری
*سبزی آش(تره، اسفناج، گشنیز، جعفری و برگ چغندر) خرد شده ۲۵۰ گرم
* گوشت چرخ کرده گرم
* پیاز رنده شده متوسط یک عدد
* نمک به میزان لازم
طرز تهیه پوره آلو
آلو و آب را با هم می پزیم، سپس از صافی رد می کنیم تا هسته های آن جدا شود.
www.takfars.ir
مواد لازم برای پوره آلو
آلو بخارا ۵۰۰ گرم
آب دو پیمانه