آموزش درست کردن کمپوت گلابی حرفه ای

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن کمپوت گلابی حرفه ای

image آموزش درست کردن کمپوت گلابی حرفه ای

گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه ۴ لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید.

پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

نکته ها : برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه اب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید ، بهتر است بجای ابلیمو از ۱ قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید پیش از پخت گلابی ها را به ۴ قسمت برش بزنید.

گلابی ۱ کیلو . شکر ۱ و ۱/۲ لیوان . آب ۴ لیوان . آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

تکفارس آی آر

نحوه پاک کردن و آماده شده ماهی تازه
  1. آموزش کامل پخت شیرینی لقمه ای مخصوص
  2. چطور در خانه کسرو ذرت شیرین درست کنیم
  3. آموزش اختصاصی تزیین سالاد الویه شکل درخت کریسمس مناسب شب سال نو
  4. شیک ترین تزیین های خرمای سفره افطاری
  5. طرز تهیه پیراشکی گوشت برای عصرانه بچه ها
  6. آموزش پخت دوپیازه غذای اصیل شیرازی

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب