تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش درست کردن کمپوت گلابی حرفه ای

image آموزش درست کردن کمپوت گلابی حرفه ای

گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه ۴ لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید.

پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

نکته ها : برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه اب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید ، بهتر است بجای ابلیمو از ۱ قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید پیش از پخت گلابی ها را به ۴ قسمت برش بزنید.

گلابی ۱ کیلو . شکر ۱ و ۱/۲ لیوان . آب ۴ لیوان . آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

تکفارس آی آر

محصولات معتبر
محصولات معتبر