آموزش تهیه کباب سلطانی مجلسی در خانه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه کباب سلطانی مجلسی در خانه

image آموزش تهیه کباب سلطانی مجلسی در خانه

ابتدا آب یک عدد پیاز را بگیرید, سپس سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را به آب پیاز اضافه کنید و همه این مواد را با

یکدیگر مخلوط نمایید و گوشت گوساله و یا گوشت گوسفند را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در این مواد قرار دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه کباب سلطانی سینه مرغ را نیز در زعفران و روغن زیتون و نمک و فلفل به ۱۲ تا ۲۴ ساعت قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. ۴ یا ۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن گوشت ها, گوشت و سینه مرغ و پیاز و فلفل دلمه ای را خلال کنید و داخل مواد قبلی که گوشت و سینه مرغ را خواباندید قرار دهید. ۳۰ دقیقه قبل از به سیخ کشیدن سینه مرغ و گوشت قرمز آبلیمو را به آن ها اضافه کنید و مقداری نمک به گوشت قرمز بیافزایید. سپس به صورت یکی در میان فیله گوشت و فیله مرغ را به سیخ بکشید.

سیخ ها را روی آتش قرار دهید تا گوشت و سینه مرغ به خوبی کباب شوند می توانید فیله مرغ و فیله گوشت قرمز را در تابه ای مناسب همراه با کره پرچربی بپزید.

تکفارس آی آر

مواد لازم

فیله گوساله یا گوسفند : ۱۵۰ گرم

پیاز : ۲ عدد متوسط

سینه مرغ بدون استخوان : ۱۵۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز کوچک : ۱ عدد

www.takfars.ir

آبلیموی تازه : ۱ قاشق سوپخوری

روغن زیتون یا روغن مایع : ۴ قاشق

زعفران دمکرده : ۱ قاشق سوپخوری

کره آب شده : ۱ قالب

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

سس سویا : ۲ قاشق سوپخوری

آموزش تهیه یخ های طعم دار و طرح دار مخصوص
  1. آموزش پخت خوراک لوبیای تند هندی
  2. طرز تهیه کیک لیمویی خوشمزه و مجلسی
  3. آموزش پخت خورش مخصوص هندی
  4. چطور بهترین دسر و ژله را دست کنم
  5. آموزش پخت کیک پنیری موز در خانه
  6. بامزه ترین تزیین های ماکارونی برای عصرانه بچه ها

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات