آموزش تهیه سریع میگو سوخاری در خانه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش تهیه سریع میگو سوخاری در خانه

image آموزش تهیه سریع میگو سوخاری در خانه

ابتدا میگو ها را پاک کرده و بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

در ظرفی مناسب و در دار آب لیم ترش،پودر سیر،برگ بو،نمک،فلفل و میگوهای خشک شده را قرار داده و درب آن را ببندید و ۲تا۴ساعت داخل یخچال قرار دهید.

تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید.

تکفارس آی آر

آرد و پودر سوخاری را هر کدام مجزا الک کرده و داخل دو ظرف مختلف و مسطح بریزید.

پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود

میگوها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.

نکات:میگوها را زیاد در آرد نغلتانید

میتوانید درون ارد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید

www.takfars.ir

در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند

میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشند

برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزید تا روغن اضافی اش خارج شود.

مواد اولیه (برای ۲ نفر) :

میگو (پاک شده): نیم کیلو

زرده تخم مرغ: ۱عدد

لیمو (آب لیمو تازه(از آبلیمو هم میتونید استفاده کنید)): ۴ عدد

پودر سیر: ۲قاشق غذا خوری

برگ بو: ۴ عدد

آرد: ۱پیمانه

تک فارس

پودر نان باگت یا پودر سوخاری (اگر ادویه ی کاری به پودر سوخاریتون بزنید عالی می شه): ۱ پیمانه

نمک وفلفل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

آموزش درست کردن مربا با گوجه فرنگی
  1. آموزش پخت مخصوص خورش قورمه سبزی آذری اصل
  2. مناسب مهمانی رسمی تزیین سالاد الویه شکل ماهی با هویج جدید
  3. آموزش پخت غذای هندی برنج و سبزیجات
  4. طرز تهیه آیس چاکلت نوشیدنی خنک تابستانی
  5. چطور بعد از پخت و خوردن ماهی بوی آن را کامل از بین ببریم
  6. توصیه های سلامت برای غذاهای سرخ کردنی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات