طرز تهیه دسر شیک فرانسوی
برای تهیه خمیر گلت، کره را به قطعات کوچک برش بزنید و به همراه آرد، پودر قند و وانیل در غذاساز بریزید و هم بزنید تا تبدیل به یک پودر نرم شود.
کم کم آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد تبدیل به یک خمیر نرم و اسفنجی شود.
خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه داخل سلفون در یخچال قرار دهید.
برای تهیه فیلینگ داخل گلت، توتفرنگیها را به اندازهی دلخواه برش بزنید و روی آن شکر، نشاستهی ذرت، وانیل و کمی پوست لیموی رنده شده اضافه کنید و هم بزنید.
تکفارس آی آر
خمیر را روی میز کار آردپاشی شده، به شکل دایره پهن کنید. سپس خمیر را به سینی فر که از قبل چرب کردهاید و کاغذ روغنی گذاشتهاید منتقل کنید.
مایهی توتفرنگی را طوری که حدود ۵ سانتیمتر از اطراف فاصله داشته باشد، وسط خمیر بریزید و بعد خمیر را روی توتفرنگیها برگردانید.
روی خمیر ترکیبی از زردهی تخممرغ و شیر رومال کنید و کمی شکر روی آن بپاشید.
گلت را در طبقهی وسط فر قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه تنظیم و به آن ۴۰ دقیقه زمان پخت دهید.
مواد لازم
www.takfars.ir
آرد شیرینیپزی: ۲ پیمانه
توتفرنگی: ۲ پیمانه
کره: ۱۲۰ گرم
وانیل: ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
زردهی تخممرغ: ۱ عدد
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
زست لیمو (پوست لیموی رنده شده): در صورت تمایل
تک فارس