دستور پخت مخصوص سرآشپز برای خوراک سویا
در ابتدا برای تهیه این خوراک خوشمزه باید تمام سبزیجات را به صورت خلالی برش بزنید و فقط پیاز و سیر را رنده کنید. سویا را خیس کنید، در قابلمه ای که آب جوش ریخته اید، کمی نمک، آبلیمو و یک پیاز بریزید و بگذارید تا به مدت ۱۰ دقیقه جوشیده شود تا نفخ آن گرفته شود.
حالا پیاز رنده شده را تفت دهید و کمی نمک، زردچوبه و فلفل اضافه کنید. سپس در مرحله بعد سویا، کرفس، کدو، هویج و فلفل دلمه ای را با پیاز تفت دهید و بعد سیب زمینی، جوانه گندم، سیر و در آخر رب و آبلیمو را هم اضافه کنید، حالا کمی آب در حد یک لیوان بریزید تا خوراک سویا روی حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.
مواد لازم
سویا ۵۰۰ گرم
تکفارس آی آر
پیاز رنده شده ۱ عدد
کرفس ۲۵۰ گرم
هویج ۲۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
www.takfars.ir
جوانه گندم ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
کدو سبز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم