خوردن ترشی برای سلامتی چه فایده و ضررهایی دارد
در ترشی، طعمهای مختلفی همچون:
کلم، هویج، شلغم، فلفل، سیر، سیبزمینی و بسیاری از سبزیهای دیگر وجود دارد.دمصرف ترشی باعث افزایش اشتها میشود که در نهایت چاقی را به دنبال دارد.
زمانی که حجم زیادی از غذا که حاوی نشاسته، قند و چربی است وارد بدن میشود و بدن را به مرور زمان چاق میکند که چاقی راه را برای ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هموار میسازد.
سنگینی بعد از پرخوری و ناراحتیهای معده که ایجاد میشود اگر ادامهدار شود در طولانیمدت به بیماری مزمن نیز تبدیل میگردد.
تکفارس آی آر
ترشیجات به طول کل مضر نیست چرا که از انواع میوهها و سبزیجات تشکیل شده است که علاوه بر خواص فوقالعاده میوه و سبزی حاوی فیبر نیز هستند.
فیبرها از منابع غذایی بسیار مفید هستند که عمل سوخت و ساز بدن را بهتر کرده و منافع زیادی متوجه سلامتی فرد است.
ترشی را در ظروف پلاستیکی نگه ندارد و در شیشههای شفاف قرار دهند چرا که ظروف پلاستیکی از موادی تشکیل شده است که زمانیکه در معرض حرارت قرار میگیرد تجزیه میشود که بسیار سرطانزا هستند.
هشدار! این مطلب صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن لازم است حتما با مشاور مربوطه یا پزشک متخصص مشورت کنید. اطلاعات بیشتر