تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

ادویه مخصوص فلافل چه ادویه ای است

image ادویه مخصوص فلافل چه ادویه ای است

در پخت یک فلافل خوش طعم و اصیل، ادویه ها حرف اول را می زنند. جالب است بدانید که ترکیبات ادویه فلافل در هر دستور متفاوت است. برای مثال تنوع ادویه ها در فلافل لبنانی نسبت به فلافل عربی بیشتر است. بنابراین جهت انتخاب ادویه برای پخت این غذا ابتدا باید به نوع فلافلی که قصد تهیه آن را دارید، توجه کنید. بهترین و مناسب ترین ترکیب ادویه برای پخت فلافل، متناسب با ذائقه و سلیقه ایرانیان اما، ترکیبی است که برای تهیه فلافل آبادانی استفاده می شود.

در این ترکیب از ادویه هایی مانند نمک و فلفل که پای ثابت همه غذاها هستند، پودر انبه و بسیاری ادویه های دیگر استفاده می شود که عبارتند از

پودر فلفل سیاه

فلفل سیاه یکی از ادویه هایی است که در پخت انواع غذاها استفاده می شود. این ادویه خاصیت ضد سرطانی دارد و یک آنتی اکسیدان قوی است که مانع بروز بسیاری از بیماری های ویروسی و عفونی می شود. این ادویه جزو ادویه های اصلی فلافل نیز هست که هر چقدر مقدار آن بیشتر باشد و طعم فلافل را تندتر کند، این غذا خوشمزه تر می شود.

تکفارس آی آر

پودر انبه

دیگر ادویه ای که در تهیه مواد اولیه فلافل مورد استفاده قرار می گیرد، پودر انبه است. این ادویه تاثیر زیادی در هضم بهتر غذا دارد و یکی از خواص آن برای بدن، درمان خونریزی های داخلی است. مانند فلفل و دیگر ادویه هایی با طعم تند و طبع گرم، این ادویه هم خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. پودر انبه علاوه بر طعم مناسب، بافت و عطر مناسبی هم برای فلافل ایجاد می کند.

پودر زیره سیاه

پودر زیره سیاه، یکی دیگر از ادویه هایی است که در پخت انواع غذا استفاده می شود. این ادویه در کنار عطر مناسب و طعم خاصی که برای غذا ایجاد می کند، خاصیت ضد نفخ هم دارد. این خاصیت زیره سیاه باعث شده که این ادویه، به عنوان ادویه فلافل هم استفاده شود. نخود یکی از حبوبات نفاخ است و زیره سیاه تا حد زیادی این مشکل را برطرف می کند.

زردچوبه

www.takfars.ir

دیگر ادویه ای که در پخت فلافل و بسیاری از غذاها استفاده می شود، زردچوبه است. این ادویه طعمی متفاوت برای غذا ایجاد می کند اما علت اصلی استفاده از آن در غذاهای مختلف، خوشرنگ کردن غذا است. زردچوبه یکی از ادویه های محبوب ایرانیان است، زیرا در پخت غذاهای ایرانی علاوه بر طعم غذا، شکل ظاهری و رنگ و روی غذا هم اهمیت زیادی دارد. زردچوبه نیز مانند دیگر ادویه ها خواص فراوانی دارد که مهم ترین آن تقویت قلب است.

پودر زنجبیل

یکی دیگر از ادویه هایی که در ترکیبات ادویه برای تهیه فلافل استفاده می شود، پودر زنجبیل است. این ادویه طبعی گرم دارد و مزه آن نسبتا تند و خاص است و مناسب هر سلیقه ای نیست، به همین دلیل تنها باید به میزانی اندک از این ادویه استفاده کرد.

پودر سیر

یکی از ادویه های اصلی فلافل، پودر سیر است. پودر سیر هم در طعم و هم در عطر فلافل تاثیرگذار است و مزه خام نخود را کاهش می دهد. برای تهیه یک فلافل خوشمزه با طعم خاص، استفاده به اندازه از پودر سیر، اهمیت زیادی دارد.

پودر پیاز

هر چند در بیشتر دستورهای طبخ فلافل از پیاز خام و رنده شده استفاده می شود اما استفاده از پودر و ادویه آن هم در پخت این غذا ضروری است.

پودر جعفری

پودر جعفری یا جعفری خشک شده ای که در آسیاب پودر می شود، دیگر ادویه فلافل است که طعمی لذیذ در این غذا ایجاد می کند. پودر جعفری مکمل پودر زیره سیاه است و تاثیر زیره در غذا را بیشتر می کند. به علاوه این ادویه برای بیماران دیابتی هم مناسب است.

بکینگ پودر

تک فارس

بکینگ پودر ادویه نیست و نوعی پودر افزودنی یا ماده ورآورنده است اما در لیست ادویه های فِلافل قرار می گیرد. استفاده از این پودر در فِلافل باعث تردی این غذا می شود و همچنین در پف کردن فلافل ها در روغن موثر است.

میزان مناسب ادویه ها

همان طور که گفته شد، علاوه بر ترکیب مناسب ادویه، میزان مناسب آن هم در ایجاد طعمی لذیذ برای غذا موثر است. این موضوع در مورد ادویه های این غذا هم صدق می کند. میزان مناسب بیشتر ادویه های گفته شده، یک قاشق غذاخوری است. تنها در مورد پودر سیر و پودر پیاز باید از ۲ قاشق غذاخوری ادویه استفاده کرد. به علاوه در بعضی دستورها از نصف قاشق غذاخوری پودر نعناع و گشنیز هم برای خوش طعم تر شدن فِلافل استفاده می شود.

محصولات معتبر
محصولات معتبر