آموزش پخت غذای چینی نودل سبزیجات
نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
قارچهای بزرگتر رو تکه تکه کنید.
سیر رو پوست گرفته، دانه های فلفل چیلی رو جدا کنید و اونها رو ریز خرد کنید.
از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
تکفارس آی آر
انتهای کدوها رو جدا کنید و اون ها رو هم خلالی خرد کنید.
برگهای گشنیز رو جدا کنید و ساقههاشون رو یز خرد کنید.
پیازچهها رو تمیز شسته و قسمتهای سفیدشون رو نازک حلقهحلقه کنید.
اسفناج ها رو درست خرد کنید.
اول نودل رو بپزید.
www.takfars.ir
مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.
سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقههای گشنیز و قسمتهای سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.
در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.
اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگهای گشنیز رو اضافه کنید.
نودل رو در کنار برش های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش های پیازچه روی نودل پخش کنید.
مواد لازم
نودل برنج ۲۰۰ گرم
روغن گیاهی قدری
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
تک فارس
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
زنجبیل ۱ تکه
کدو ۲۰۰ گرم
گشنیز ۱/۲ دسته
پیازچه ۶ عدد
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
T A K F A R S
اسفناج ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
سس فلفل تند به دلخواه