تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت رولت مجلسی انار

image آموزش پخت رولت مجلسی انار

اولین موضوع مهم که باید رعایت کنید، هم دما بودن مواد اولیه با محیط است. پس حداقل یک ساعت قبل از شروع پخت رولت مواد اولیه را در دمای محیط عادی قرار دهید.

مرحله اول

در این مرحله با جدا کردن زردها و سفیده تخم مرغ مرحله اول کارمان را آغاز می کنیم.

سفیده تخم مرغ ها را با دور تند همزن بهم زنید تا کمی فرم گیرد و بعد نیمی از شکر را اضافه کنید و مجدد بهم زدن با دور تند ادامه دهید تا سفیده ها کاملا حجیم، سفید و پف دار شوند، به طوری وقتی ظرف را برعکس می کنید سفیده ها از کاسه جدا نشوند.

تکفارس آی آر

برای حفظ شدن پف سفیده ها، آن ها را به یخچال منتقل کنید تا به سراغ دومین مرحله از آماده سازی کیک برویم.

مرحله دوم

در این مرحله زرده ها و باقی مانده شکر، آب جوش، وانیل و در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری روغن مایع را با هم مخلوط کنید و به مدت سه دقیقه بهم زنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

در این مرحله آرد و بیکینگ پودری که از قبل سه بار الک کردیم طی دو مرحله به ترکیبمان اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط می کنیم.

www.takfars.ir

مرحله چهارم

در مرحله آخر از تهیه رولت سفیده های فرم گرفته را طی چندمرحله اضافه کنید و با همان لیسک در حد مخلوط شدن بهم زنید.

نکته: هم زدن زیاد مواد در این مرحله باعث از بین رفتن پف سفیده ها می شود پس در اجرای این مرحله وسواس بیشتری به خرج دهید.

نکته: حتما فر( برقی، گازی) را از قبل به خوبی گرم کنید.

کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید و مواد رولت را به آرامی و به صورت یکسان روی سطح کاغذ پهن کنید.

سینی را به فر منتقل کنید و در دمای ۲۴۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا رولت به خوبی بپزد.

توجه: برند فر، دمای فر، سایز و جنس سینی در مدت زمان پخت شما اهمیت زیادی دارد و قطعا برای هر فر متفاوت است، پس با توجه به شناخت و تجربه ای که از فر خود در زمان پخت شیرینی و کیک دارید این مرحله را مدیریت کنید.

این رولت با توجه به ضخامت کمی که دارد، اگر در زمان و دمای زیادی پخته شود به سرعت می سوزد.

بعد از سپری شدن زمان پخت هنوز تا زمانی که رولت شما گرم است آن را روی پارچه تمیزی برگردانید و به آرامی کاغذ را جدا و شروع به رول کردن شیرینی کنید.

همین طور که شیرینی به صورت رول شده درون پارچه است، به سراغ تهیه مواد خامه ایی و طعم دهنده ی رولت می رویم.

تک فارس

مواد اولیه رولت انار:

تخم مرغ ۴ عدد

شکر نصف پیمانه

آرد ۱ پیمانه

وانیل نصف قاشق چای خوری

آب جوش ۵ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز جهت تهیه کرم رولت انار:

پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم

انار دانه شده ۱ عدد

T A K F A R S

پودر شکر نصف پیمانه

مرحله اول

تهیه این کرم پنیر ماسکارپونه به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کنید و چند دقیقه با همزن بهم زنید تا حالت پف دار به خود گیرد.

مرحله دوم

انار دانه شده را به کرم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بهم زنید.

در مرحله انتهای تهیه رولت، کیک رولت را باز کنید و کرم را روی تمامی سطح رولت به صورت یک نواخت پخش کنید.

اگر تمایل داشته باشید در این مرحله مقداری گردوی خرد شده بو داده روی سطح کرم بریزید و به آرامی رولت را رول کنید و چند ساعت رولت را در یخچال نگهداری کنید، تا بافت مرطوب کرم طعم خوبی به کیک اسفنجی رولت شما دهد و برش آن را برایتان راحت تر کند.

محصولات معتبر
محصولات معتبر