تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت جوجه مخصوص چینی

image آموزش پخت جوجه مخصوص چینی

ابتدا مرغ های مکعب شده را به مدت نیم ساعت با سس سویا، نشاسته ذرت مرینت می کنیم،در یک کاسه متوسط سس سویا و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم تا نشاسته ذرت کاملا حل شود، در این نیم ساعت چند بار آن را هزگاهی هم بزنید.

در مرحله بعد، فلفل دلمه ای، کرفس و پیازچه و سیر را خرد کنید

در یک کاسه متوسط دیگر سس را آماده می کنیم،سس سویا،روغن کجد، شکر، نشاسته ذرت، فلفل قرمز، زنجبیل وآب را با هم مخلوط می کنیم.

یک تابه بزرگ نچسب را روی حرارت قرار خواهیم داد اما خیلی داغش نکنید، یک قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید سپس سبزیجات خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم وقتی که سبزیجات بعد از ۵ دقیقه نرم شدن آن را در کاسه دیگر بریزد و کنار بگذارید

تکفارس آی آر

در همان ماهیتابه مرغ های مکعب شده را سرخ می کنیم و بعد از آن پیازچه و سایر سبزیجات را اضافه می کنیم

سپس سس را به تابه اضافه می کنیم و شعله را کم می کنیم تا مواد به خورد هم بروند در آخر بادام ها را اضافه می کنیم و دگر کار تمام است این غذا در کنار برنج کته سرو می شود.

image آموزش پخت جوجه مخصوص چینی

موادلازم برای ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

www.takfars.ir

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

نیم کیلو سینه مرغ مکعب خرد شده

بادام زمینی یا بادام هندی بدون نمک کاملا بو داده شده

سیر: یک بوته

فلفل دلمه ای خورد شده: ۱۵۰ گرم

آرد ذرت: ۱ پیمانه

کرفس: ۱ ساقه

پیازچه ۱۰۰ گرم

سرکه بالزامیک: ۲ قاشق چای خوری

سس سویا ۱ قاشق غذاخوری

تک فارس

روغن کنجد ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری

زنجبیل آسیاب شده ۱ قاشق چاخوری

نمک به مقدار لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر