آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب ۱۲ تائی کاپ کیک را با کپسول های کاغذی بپوشانید. پودر کاکائو، آرد، نمک، بیکینگ سودا و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره، تخم مرغ ها، وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالب ها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند. حالا کاپ کیک ها را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک ها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.
مواد لازم
پودر کاکائو » ۵۰ گرم
آرد » ۱۷۵ گرم
تکفارس آی آر
نمک » ۱پینچ
بیکینگ سودا » یک دوم قاشق چایخوری
شکر دانه ریز » ۱۷۰ گرم
کره نرم شده » ۱۷۵ گرم
تخم مرغ » ۲ عدد درشت
www.takfars.ir
اسانس وانیل » ۱ قاشق چایخوری
شیر » ۱۷۵ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
آب پرتقال » ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه کرم گاناش
خامه صبحانه » ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ یا شیری » ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه موس شکلات
شکلات تلخ یا شیری آبکرده » ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ » ۴ عدد درشت
قهوه اسپرسو » ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)
تک فارس
شکر » ۵۰ گرم
شکلات شیری آبکرده » ۱۷۰ گرم
سفیده تخم مرغ » ۲عدد
خامه قنادی فرم گرفته » ۲۰۰ گرم