تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

image آموزش تهیه کاپ کیک شکلاتی

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب ۱۲ تائی کاپ کیک را با کپسول های کاغذی بپوشانید. پودر کاکائو، آرد، نمک، بیکینگ سودا و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره، تخم مرغ ها، وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالب ها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند. حالا کاپ کیک ها را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک ها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.

مواد لازم

پودر کاکائو » ۵۰ گرم

آرد » ۱۷۵ گرم

تکفارس آی آر

نمک » ۱پینچ

بیکینگ سودا » یک دوم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز » ۱۷۰ گرم

کره نرم شده » ۱۷۵ گرم

تخم مرغ » ۲ عدد درشت

www.takfars.ir

اسانس وانیل » ۱ قاشق چایخوری

شیر » ۱۷۵ میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

آب پرتقال » ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه » ۱۰۰ گرم

شکلات تلخ یا شیری » ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه موس شکلات

شکلات تلخ یا شیری آبکرده » ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ » ۴ عدد درشت

قهوه اسپرسو » ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

تک فارس

شکر » ۵۰ گرم

شکلات شیری آبکرده » ۱۷۰ گرم

سفیده تخم مرغ » ۲عدد

خامه قنادی فرم گرفته » ۲۰۰ گرم

محصولات معتبر
محصولات معتبر