تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش تهیه حلوا با خرما

image آموزش تهیه حلوا با خرما

مواد لازم

خرما ۴۰۰ گرم

آرد نول(الک شده) ۲۵۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

تکفارس آی آر

روغن جامد ۱۵۰ گرم

جوز هندی (رنده شده) ۱/۴ قاشق چایخوری

هل (پودرشده) ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

دارچین (پودرشده) ۲ قاشق چایخوری

www.takfars.ir

رشته کادایف(خردشده) ۴۰۰ گرم

پودر پسته – به میزان لازم

پودر گردو – به میزان لازم

روش تهیه

هسته خرماها را خارج کرده و آن ها را به صورت ریز خرد کنید سپس به خرما ۲ قاشق سوپ خوری آب اضافه و مخلوط کنید.

آرد را در تابه ای، بدون روغن، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.

کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم، قرار دهید تا کره ذوب شود سپس نیمی از آرد را در تابه حاوی کره الک کنید و تفت دهید. در اواسط تفت دادن، روغن جامد را بیافزایید و هم بزنید سپس بقیه آرد را الک کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ حلوا به قهوه ای تقریبا تیره در بیاید.

جوزهندی، زنجبیل، هل، نمک و دارچین را به حلوا بیافزایید و تفت دهید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. پس از آن، خرما را بیافزایید و هم بزنید تا خرما با مایه حلوا کاملا یکدست شود.

رشته کادایف را در تابه ای حاوی یک قاشق سوپ خوری کره، روی حرارت ملایم، بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

نیمی از رشته کادایف تفت داده شده را داخل رینگی استوانه ای بریزید و کمی فشار دهید تا کف و دیواره های قالب را بپوشاند.

تک فارس

با بقیه رشته کادایف، پودر پسته و مغز گردو روی حلوا را تزیین کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا حلوای خرما خود را بگیرد. پس از این مدت، حلوا آماده سرو است.

محصولات معتبر
محصولات معتبر