آموزش تهیه حلوا با خرما
مواد لازم
خرما ۴۰۰ گرم
آرد نول(الک شده) ۲۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تکفارس آی آر
روغن جامد ۱۵۰ گرم
جوز هندی (رنده شده) ۱/۴ قاشق چایخوری
هل (پودرشده) ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین (پودرشده) ۲ قاشق چایخوری
www.takfars.ir
رشته کادایف(خردشده) ۴۰۰ گرم
پودر پسته – به میزان لازم
پودر گردو – به میزان لازم
روش تهیه
هسته خرماها را خارج کرده و آن ها را به صورت ریز خرد کنید سپس به خرما ۲ قاشق سوپ خوری آب اضافه و مخلوط کنید.
آرد را در تابه ای، بدون روغن، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.
کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم، قرار دهید تا کره ذوب شود سپس نیمی از آرد را در تابه حاوی کره الک کنید و تفت دهید. در اواسط تفت دادن، روغن جامد را بیافزایید و هم بزنید سپس بقیه آرد را الک کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ حلوا به قهوه ای تقریبا تیره در بیاید.
جوزهندی، زنجبیل، هل، نمک و دارچین را به حلوا بیافزایید و تفت دهید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. پس از آن، خرما را بیافزایید و هم بزنید تا خرما با مایه حلوا کاملا یکدست شود.
رشته کادایف را در تابه ای حاوی یک قاشق سوپ خوری کره، روی حرارت ملایم، بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
نیمی از رشته کادایف تفت داده شده را داخل رینگی استوانه ای بریزید و کمی فشار دهید تا کف و دیواره های قالب را بپوشاند.
تک فارس
با بقیه رشته کادایف، پودر پسته و مغز گردو روی حلوا را تزیین کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا حلوای خرما خود را بگیرد. پس از این مدت، حلوا آماده سرو است.