image طرز تهیه غذای والک پلو با ماهیچه مجلسی

برنج را آبکش کنید. والک‌ را تمیز کنید و به اندازه‌ی یک بند انگشت خرد کنید. آن‌گاه قدری از کره در قابلمه‌ی مناسبی بریزید، برنج و والک را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس باقیمانده‌ی کره را روی والک پلو بدهید و آن را در دیس مناسبی بکشید.

حالا ماهیچه را در لابه‌لای والک پلو قرار دهید و رویش را با پلوی زعفرانی تزئین کنید.

روش آماده کردن ماهیچه: در قابلمه‌ی مناسبی، گوشت، پیاز، زردچوبه، فلفل و آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد. سپس نمک و قدری زعفران به گوشت بیفزائید و صبر کنید تا آب باقیمانده از گوشت به یک‌سوم پیمانه کاهش یابد و هنگام میل کردن آن را روی پلو بدهید.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر

برنج ۴ پیمانه

والک ۷۵۰ گرم

کره ۱۵۰ گرم

گوشت ماهیچه‌ی گوسفندی ۱ کیلوگرم

پیاز خردکرده ۱ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

زعفران حل کرده ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

تک فارس » آشپزی » طرز تهیه غذای والک پلو با ماهیچه مجلسی