image آموزش پخت کیک بابانوئلی برای جشن کریسمس

اگر کیک اسفنجی که تهیه کرده اید قطر زیادی دارد ابتدا با چاقوی مخصوص برش کیک به آرامی با یک برش عرضی آن را باریک تر کنید

سپس با قالب های دایره های شکل این کیک را به شکل دایره های کوچکش درآورید.

سپس روی آن یک لایه خامه فرم گرفته گذاشته و یک توت فرنگی را روی آن قرار دهید.

سپس برای کامل شدن کلاه بابا نوئل مقدار کمی از خامه فرم گرفته را روی بالای توت فرنگی قرار دهید.

شیرینی بابانوئلی شما حاضر است. با این شرینی ها در شب کریسمس از میهمانان تان پذیرایی کنید.

کیک اسفنجی شکلاتی

خامه فرم داده

توت فرنگی

قالب شیرینی به شکل دایره های کوچک

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت کیک بابانوئلی برای جشن کریسمس