آموزش پخت پنکیک کدوحلوایی با ظاهری مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت پنکیک کدوحلوایی با ظاهری مجلسی

image آموزش پخت پنکیک کدوحلوایی با ظاهری مجلسی

ابتدا تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با همزن دستی کاملا هم بزنید. پوره کدوحلوایی و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود در آخر روغن یا کره را بیافزایید. آرد الک شده،شکر قهوه ای،بیکینگ پودر ادویه ها و نمک را مخلوط کرده و در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. تابه ای را روی حرارت بگذارید یک قاشق چایخوری روغن در تابه بریزید و با حوله کاغذی روغن را در تابه بمالید تا چرب شود و یا با اسپری روغن تابه را چرب کنید. حرارت را کاملا ملایم کنید. با یک ملاقه کوچک یا پیمانه یک سوم، از مایه پنکیک بردارید و در تابه بریزید و با پشت ملاقه مواد را کمی پخش و گرد کنید.وقتی روی پنکیک حباب زد و حبابها شروع به ترکیدن کردن با کمک کفگیر پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر هم پخته و رنگ بگیرد. اگر حرارت زیاد باشد پنکیک طلایی میشود ولی مغزش خام میماند. من با این مقدار مواد ۱۴عدد پنکیک با قطر ۱۰ سانت درست کردم که برای ۴ تا ۶ نفر مناسب است.پنکیک را همراه کره و عسل،گردو،حلقه های موز و در صورت دلخواه با شیره خرما یا انگور سرو کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد

پوره کدوحلوایی یک پیمانه

تکفارس آی آر

شیر یک و یک چهارم پیمانه

روغن مایع یا کره آب شده ۲ قاشق سوپخوری

آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه

شکرقهوه ای(یا سفید) ۴ قاشق سوپخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

www.takfars.ir

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری

پودر میخک یک چهارم قاشق چایخوری

پودر جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

تزیین کوک سبزی شکل قلب
  1. بهترین نکات و دستور پخت برای شله زرد نذری
  2. عکس تزیین سالاد اویه شکل جزیزه نخل
  3. ایده ها و مدل های زیبای طراحی کاپ کیک
  4. ترفند تضمینی برای فهمیدن اینکه تخم مرغ تازه است یا کهنه
  5. آموزش پخت لبو قرمز و شلغم در خانه برای شب های سرد زمستان
  6. آموزش درست کردن میوه خشک در منزل

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات