آموزش پخت سیب تنوری و قارچ

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سیب تنوری و قارچ

image آموزش پخت سیب تنوری و قارچ

آماده کردن مواد :

▪ وزن هر سیب زمینی حدود ۲۳۰ گرم باشد. پوست سیب زمینی ها رو تمیز بشویید.

▪ قارچ ها رو خرد کنید.

▪ از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.

تکفارس آی آر

▪ پیازچه رو به شکل حلقه های نازک برش بزنید.

طرز تهیه:

از قبل فر رو با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سیب زمینی ها رو در سینی فر گذاشته و تا پوست آن ها برشته و سیب زمینی ها پخته و نرم شوند، برای حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید.

روغن رو در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ رو اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا قهوه ای رنگ بشه، تفت بدین. به قارچ ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

سیب زمینی ها رو از بالا شکاف بزنید و با کمی فشار اون رو باز کنید. قارچ های تفت داده شده و پنیر چدار رو بین سیب زمینی ها تقسیم کنید. روی هر سیب زمینی مقداری ماست بذارید و روی اون ها پیازچه خرد شده بریزید.

www.takfars.ir

مواد لازم :

سیب زمینی ۴ عدد بزرگ

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

قارچ ۲۳۰ گرم

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

فلفل سیاه به میزان لازم

پنیر چدار ۲/۳ پیمانه

ماست کم چرب ۱/۴ پیمانه

پیازچه به میزان لازم

تک فارس

ایده های شیک و مجلسی تزیین کباب کوبیده
  1. آموزش پخت پیتزا با تن ماهی

  2. آموزش درست کردن نوشیدنی تابستانی انبه و تمشک

  3. مهم ترین توصیه های سرآشپز برای پخت ماهی خوشمزه

  4. طرز پخت سوپ تابستانی آویشن برای پیش غذا

  5. چطور باید غذای گیاهی را بی دردسر پخت

  6. آموزش درست کردن غذای مخصوص و مجلسی مرغ مارینه یونانی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات