image آموزش پخت سوپ خامه ای برای پیش غذا

سوپ خامه ای ذرت شیرین

۱- روغن را داخل قابلمه بزرگی حرارت داده , سپس سیر را اضافه نموده و یک دقیقه هم بزنید .

۲- در قرار داده شده که زنجبیل را به قابلمه اضافه نموده , عصاره مرغ و ذرت شیرین خامه ای را افزوده و به جوش آورید .

۳- سس ماهی , گوشت میگو , نمک و فلفل را اضافه نمایید .بعد اجازه دهید سوپ به جوش بیاید .

۴- تخم مرغ را بزنید و کم کم به سوپ اضافه نمایید , به طوری که به صورت رشته های بلند در بیاید .

در قرار داده شده که اجازه دهید مواد حدود ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند .

۵- سوپ خامه ای ذرت شیرین را با ملاقه داخل کاسه های سوپ خوری ریخته

سپس با گشنیز روی آن را تزیین نمایید , فلفل را روی آن بپاشید و گرم سرو نمایید .

سوپ خامه ای ذرت شیرین مثل اجناس داخل قفسه های فروشگاه ها همیشه در دسترس است و در یک چشم به هم زدن آماده می شود .

اگر دوست دارید می توانید از برش های گوشت میگو منجمد نیز استفاده نمایید .

زمــان طـــــــبخ ۳۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

▪مواد لازم سوپ خامه ای

روغن نباتی : ۱ قاشق غذاخوری

سیر له شده : ۳ حبه

ریشه زنجبیل تازه رنده شده : ۱ قاشق چای خوری

عصاره مرغ : ۷۰۰ میلی لیتر

کنسرو ذرت شیرین خامه ای : ۳۷۵ گرم

سس ماهی تایلندی : ۱ قاشق غذاخوری

گوشت کنسرو میگو آبکش شده : ۱۷۵ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

شوید تازه خرد شده جهت تزیین : مقداری

فلفل قرمز جهت تزیین : مقداری

image آموزش پخت سوپ خامه ای برای پیش غذا

سوپ خامه ای مرغ

۱- در ابتدا کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید .

۲- سپس رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

۳- محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند .

پس از خنک شدن مواد سوپ , در قرار داده شده که آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

۴-بعد باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۵- ترخون را به مواد بیافزاید , سپس سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

۶- سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , می توان ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد .

برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , در قرار داده شده که خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .

زمــان طـــــــبخ ۳۵ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

▪مواد لازم سوپ خامه ای

کره : ۴ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد

مرغ پخته ریز رشته شده : ۳۰۰ گرم

عصاره مرغ : ۶۰۰ میلی لیتر

ترخون تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری

نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت سوپ خامه ای برای پیش غذا