آموزش پخت سوپ خامه ای برای پیش غذا

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سوپ خامه ای برای پیش غذا

image آموزش پخت سوپ خامه ای برای پیش غذا

سوپ خامه ای ذرت شیرین

۱- روغن را داخل قابلمه بزرگی حرارت داده , سپس سیر را اضافه نموده و یک دقیقه هم بزنید .

۲- در قرار داده شده که زنجبیل را به قابلمه اضافه نموده , عصاره مرغ و ذرت شیرین خامه ای را افزوده و به جوش آورید .

۳- سس ماهی , گوشت میگو , نمک و فلفل را اضافه نمایید .بعد اجازه دهید سوپ به جوش بیاید .

تکفارس آی آر

۴- تخم مرغ را بزنید و کم کم به سوپ اضافه نمایید , به طوری که به صورت رشته های بلند در بیاید .

در قرار داده شده که اجازه دهید مواد حدود ۳۰ دقیقه به آرامی بجوشند .

۵- سوپ خامه ای ذرت شیرین را با ملاقه داخل کاسه های سوپ خوری ریخته

سپس با گشنیز روی آن را تزیین نمایید , فلفل را روی آن بپاشید و گرم سرو نمایید .

سوپ خامه ای ذرت شیرین مثل اجناس داخل قفسه های فروشگاه ها همیشه در دسترس است و در یک چشم به هم زدن آماده می شود .

www.takfars.ir

اگر دوست دارید می توانید از برش های گوشت میگو منجمد نیز استفاده نمایید .

زمــان طـــــــبخ ۳۰ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

▪مواد لازم سوپ خامه ای

روغن نباتی : ۱ قاشق غذاخوری

سیر له شده : ۳ حبه

ریشه زنجبیل تازه رنده شده : ۱ قاشق چای خوری

عصاره مرغ : ۷۰۰ میلی لیتر

کنسرو ذرت شیرین خامه ای : ۳۷۵ گرم

سس ماهی تایلندی : ۱ قاشق غذاخوری

تک فارس

گوشت کنسرو میگو آبکش شده : ۱۷۵ گرم

تخم مرغ : ۱ عدد

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

شوید تازه خرد شده جهت تزیین : مقداری

فلفل قرمز جهت تزیین : مقداری

image آموزش پخت سوپ خامه ای برای پیش غذا

سوپ خامه ای مرغ

۱- در ابتدا کره را در یک قابلمه بزرگ آب نموده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید .

۲- سپس رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیافزایید . مواد را با هم مخلوط نمایید .

T A K F A R S

۳- محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند .

پس از خنک شدن مواد سوپ , در قرار داده شده که آن ها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید .

۴-بعد باقی مانده عصاره را به مواد افزوده , نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۵- ترخون را به مواد بیافزاید , سپس سوپ را داخل سوپ خوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید .

۶- سوپ خامه ای مرغ را با برگ تازه ترخون تزیین نموده و به همراه نان مکعبی برشته سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ خامه ای مرغ :

در صورت در دسترس نبودن ترخون تازه , می توان ترخون خشک منجمد در فریزر نیز گزینه مناسبی می باشد .

برای کم کالری نمودن سوپ خامه ای مرغ , در قرار داده شده که خامه کم چرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید .

زمــان طـــــــبخ ۳۵ دقیقه

مناسب برای ۴ نفر

تک فارس www.takfars.ir

▪مواد لازم سوپ خامه ای

کره : ۴ قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ خرد شده : ۱ عدد

مرغ پخته ریز رشته شده : ۳۰۰ گرم

عصاره مرغ : ۶۰۰ میلی لیتر

ترخون تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری

خامه پرچرب : ۱۵۰ میلی لیتر

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

برگ ترخون تازه جهت تزیین : مقداری

تکفارس

نان مکعبی برشته جهت سرو : مقداری

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. ساخت گل های هویجی تربی برای تزیین سالاد
  2. آموزش پخت نان خوشمزه و مخصوص کشور هندوستان
  3. آموزش تهیه تزیین و سرو دسر سبد کارامل
  4. آموزش تصویری پخت نان ساندویچ در خانه
  5. چطور در خانه پاستیل درست کنیم
  6. آموزش درست کردن ترشی لوبیا سبز مخصوص خانگی

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید